Pink Martini, sold-out

Concertul de sambata, de la Sala Palatului, al orchestrei Pink Martini se va desfasura cu casa inchisa. Biletele s-au epuizat.
Concertul de sambata, de la Sala Palatului, al orchestrei Pink Martini se va desfasura cu casa inchisa. Biletele s-au epuizat.

Pe 26 mai, cei 11 revin in Capitala in cadrul turneului de promovare al albumului „A Retrospective”.
Un concert organizat de Events si prezentat de Ciuc Premium, berea oficiala a muzicii live.

Accesul in Sala Palatului este permis incepand cu ora 19.00, iar concertul va incepe de la ora 20.00. Thomas Lauderdale (pian), solista Storm Large, basistul Philip Baker, Gavin Bondy (trompeta), Jeffrey Budin (trombon), Nicholas Crosa (vioara), Brian Davis (percutie), Daniel Faehnle (chitara), Anthony Jones (tobe),  Timothy Nishimoto (percutie & backup vocal) si Derek Rieth (percutie) se pregatesc sa ofere fanilor o ora si jumatate de magie, o retrospective magistrala, a celor mai bune hituri ale trupei din cei 17 ani de cariera.

Ultimul album al trupei, „A Retrospective” este distribuit exclusiv in Romania de A&A Records, in librariile Carturesti din intreaga tara, si se va gasi sambata de vanzare la Sala Palatului, alaturi de alte discuri celebre ale trupei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod