8 reguli ca să te cuplezi pe internet cu un bărbat care nu e psihopat

Dating-ul online poartă în continuare o stigmă nedreaptă, dar șansele de a cunoaște bărbați potriviți sunt la fel de mari online ca și offline. Dacă ai hotărât să-ți cauți un partener compatibil pe un site de dating, ține cont de cele mai importante 8 reguli pentru dating-ul online.
Dating-ul online poartă în continuare o stigmă nedreaptă, dar șansele de a cunoaște bărbați potriviți sunt la fel de mari online ca și offline. Dacă ai hotărât să-ți cauți un partener compatibil pe un site de dating, ține cont de cele mai importante 8 reguli pentru dating-ul online.

1. Alege poza potrivită

Poza este poate cel mai important element care atrage bărbații la profilul tău. Fă-ți timp să faci câteva poze care te reprezintă și te arată intr-o lumină favorabilă, fără să fie prea retușate sau complet diferite de realitate. Dacă vrei să folosești poze mai vechi, ține cont de faptul că o poză mai veche de 3-4 ani nu te mai reprezintă complet.

2. Sinceritate, sinceritate, sinceritate

Cel mai util sfat în dating-ul online este să fii sinceră cu tine însuți, apoi cu partenerii de discuție.
Minciunile sau exagerările de acum se pot transforma în motive de despărțire mai târziu, când sunt descoperite. Poți evita să dai informații exacte despre adresa sau locul tău de muncă, dar nu minți niciodată despre înălțime, greutate sau alte lucruri evidente.

3. Creează-ți profilul cu atenție

Atenția la detalii este importantă în orice profil pe un site de dating, deoarece nu ai la dispoziție zâmbetul sau vocea pentru a-i atrage pe bărbați. Încearcă să înțelegi cum funcționează fiecare opțiune a site-ului și creează un profil ordonat.

4.
Nu oferi prea multe informații din prima


Atenția la profil nu vizează divulgarea a prea multe informații despre tine. Scrie câteva informații care să atragă atenția și să-i facă să te contacteze pentru a afla mai multe detalii despre tine, nu o compunere care să-i facă să creadă că deja te cunosc și nu sunt interesați.

5. Nu lasă absența răspunsurilor să te descurajeze

Din păcate, "curățenia" online în site-uri de dating este o raritate. Poți da peste multe profile inactive sau complet abandonate. Este important să dai dovadă de perseverență, nu să renunți după ce ai trimis căteva mesaje ce nu au fost urmate de un răspuns.

6. Comunică corect

Comunicarea online diferă de cea față în față și câteva sfaturi simple te pot ajuta să comunici mai bine.
În primul rând, folosește o limba română corectă gramatical, cu propoziții ce încep cu litere mari și se termină cu punct. Spune-i atunci când îți face plăcere discuția cu el. Când răspunzi la o întrebare adresează și tu cel puțin una și, cel mai important sfat, evită discuțiile detaliate despre foștii iubiți.

7. Evită bărbații cu o situație complicată

O parte seminificativă din bărbații de pe site-uri de dating online sunt căsătoriți sau au o relație și totuși caută o aventură online. Dacă îți spune că situația lui emoțională este complicată sau dă semne că ar fi într-o relație, nu-ți pierde timpul.
În general, bărbații căsătoriți folosesc poze în care ar fi greu de recunoscut, evită discuțiile despre familie, își dau cu greu numărul de telefon și, atunci când o fac, nu răspund niciodată la telefon: te sună ei mai târziu.

8. La prima întâlnire, alege o activitate interesantă

Dacă ai ajuns în momentul în care vrei să petreci timp offline cu bărbatul care te-a cucerit online, alege o activitate interesantă. Prima întâlnire poate fi dificilă după ce ați epuizat multe subiecte online, iar contextul potrivit vă dă ocazia de a avea o conversație fără a repeta teme discutate anterior și fără momente de tăcere neplăcută.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • laurentiu pe 26 Sep 2012, 16:42
  vreu sa imi fac o pretena si nu gasesc toate gagicile sa apeleze la mine

  tu crez ca esti sigura ca vrei sa ai un preten incearca daca ai tupeu vino la mine

  0
  0

 • huiu mihai pe 13 Iul 2012, 21:03
  sa cunosc o fata

  vreausacunosc o fata la care sa i placa sexul mult

  0
  0

 • ellla pe 2 Iun 2012, 17:07
  nu sunt de acord

  eu am incercat si chiar m am intalnit cu f multi tipi de pe net. sunt mai varza decat in viata de zi cu zi. mint cu nerusinare, sunt nesimtiti, manaca numai sex cum se exprima plastic o prietena de a a mea si...ajungi la concluzia ca nu se merita si ca tot e mai bine sa lasi sa vina de la sine, sa iti faca altii cunostinta cu diversi, sa te duci in cluburi si sa ai alte activitati unde poti socializa si gasi pe cineva,,,,site urile astea ar trb desfiintate ptr ca multi sunt cu capu cas a zic asa, si nu m as surprinde dk ar fi si pedofili sau proxeneti pe acolo...

  5
  0

 • L3ÓN pe 2 Iun 2012, 02:07
  Prea putine sunt cele care cred in asa ceva

  Fetele de la noi sunt foarte sceptice si nu cred in relatii construite pe net. Se feresc intradevar, crezand ca stau de vorba cu cine stie ce ciudati. Poate ca uneori au dreptate, dar mai sunt si unii care chiar vor ceva adevarat si frumos. Sunt multe care doar intra ca sa se distreze sa mai socializeze, fara a avea in gand o eventuala relatie. Din pacate sunt prea putine cele care isi fac o relatie pe net, desi cei la fel ca si in viata reala mai trebuie sa ai si " noroc " in a gasi persoana pe care ti-o doresti.

  6
  2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod