Petru Buiuca: "Am potenţial de Jamie Oliver de România"

Petru Buiuca, marele câştigător de la „MasterChef", a declarat că îşi doreşte o emisiune la TV şi crede că are potenţial să devină un "Jamie Oliver de România”.
Petru Buiuca, marele câştigător de la „MasterChef", a declarat că îşi doreşte o emisiune la TV şi crede că are potenţial să devină un "Jamie Oliver de România”.

"Îmi doresc să am cândva un restaurant al meu, dar cel mai mult îmi doresc să am propria mea emisiune. Există deja un Jamie Oliver, dar simt că am potenţial de Jamie Oliver de România”, a spus Petru în emisiunea „Poveştiri Adevărate”, de la Acasă TV.

Petru a declarat că va folosi o parte din premiul câştigat, în valoare de 50.000 de euro, pentru a-şi ajuta părinţii.

"Din primii bani o să-mi scot toţi prietenii în oraş, aceia pe care îi am, mai puţin cei de la concurs.
Vreau să-mi lansez un proiect de suflet în care să încerc să fac reţete interesante, pentru absolut toată lumea. Nu în ultimul rând, vreau să-mi ajut familia. Sunt nişte credite, nişte datorii, pe care trebuie să le acoperim cât mai repede”
, a mai spus Petru.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Iunie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • simika pe 7 Feb 2013, 10:07
    bvo, Petru!

    Nu am mai auzit de el, de viitoarele lui proiecte, dar stiu ca este un om exceptional, cu un caracter pe care multi ar dori sa il aiba. Il ador pur si simplu.....Pentru el m-am uitat la MasterChef!

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod