Oana Zăvoranu, dosar penal pentru șantaj. A fost eliberată sub control judiciar

"Iubesc poliţia română!", a strigat vedeta, la ieşirea din secţia de poliție. Întrebată ce are de spus despre acuzația de șantaj, ea a răspuns ironică: "Nu comentez nimic acum. Haideţi, nu mă mai împingeţi, că îmi striviţi silicoanele".

Oana Zăvoranu a părăsit Secţia 12 de Poliţie, din Bucureşti şi părea că nu este afectată de acuzaţiile grave care i-au fost aduse. "Michael n-a murit. E clar!", a glumit vedeta.

Avocatul vedetei a spus însă că motivul pentru care aceasta s-a întâlnit cu Marek joi este cu totul altul: Oana Zăvoranu a mers să discute cu medicul, în prezenţa unui mediator şi că i-ar fi cerut lui Marek prejudicii pentru operaţiile despre care spune că au fost greşite. Avocatul a mai menţionat că este vorba despre şase operaţii, relatează Libertatea.

"Se fac cercetări privind infracţiunea de şantaj. Oana e acuzată că ar fi cerut de la medicul Marek Vâlcu o sumă de bani. Oana a vrut să-şi recupereze banii cheltuiti ca urmare a 6 operaţii nereuşite. Parchetul are altă viziune. Oana a uzat de procedura medierii. Consiliul medicilor trebuie să-şi spună punctual de vedere privind operaţiile realizate ulterior. Lângă Oana era un mediator în timp ce a luat banii", a declarat presei Alexandru Murărescu, avocatul Oanei Zăvoranu.

Vedeta a venit joi seară în studioul emisiunii "WOWbiz", de la Kanal D, dar a fost destul de rezervată în declarații. "Nu e plăcut să fi audiat, dar eu sunt super obişnuită cu aceste lucruri. Aşa a fost să se întâmple să fiu în diverse scandaluri de-a lungul timpului", a spus ea.

Oana n-a dorit să ofere mai multe explicaţii, însă avocatul său, Alexandru Murărescu, a intervenit în discuție: "În procesul penal contra unui malpraxis se poate face doar printr-o expertiză medico legală. Acest lucru nu se mai poate face acum, pentru că Oana s-a repliat şi a apelat la serviciile altui medic, doctorul Kasem. Oana a riscat că a apelat la el, dar a avut parte de o intervenţie chirurcigala cu un minim de explicaţie din partea acestui medic, lucru ce nu s-a întâmplat în trecut. Parchetul are în momentul de faţă doar dovada administrată de domnul doctor. Momentan există cuvântul ei împotriva cuvântului domnului Vâlcu. Domnul Marek i-a pus silicoane made în China şi care erau de cea mai proastă calitate."

Oana Zăvoranu a mai dezvăluit ce ar fi făcut dacă ar fi luat banii de la doctorul Marek Vâlcu. "Aş dona cei 10.000 de euro unui aşezământ de căţei. Asta, evident, dacă ar fi fost să îi iau", a spus ea. 

Vedeta are un dosar penal pe rol şi va fi cercetată în stare de libertate. Ea a fost eliberată sub control judiciar. Ea a ajuns acasă şi nu a dorit să facă declaraţii şi a intrat direct în locuință.

Oana Zăvoranu este acuzată de şantaj şi luare de mită, după ce medicul Marek Vâlcu ar fi denunţat-o la Poliţie, spunând că i-a cerut 10.000 de euro. Poliţiştii ar fi prins-o pe Zăvo cu banii respectivi, moment în care au dus-o la secţie pentru declaraţii. Potrivit ziarului Libertatea, vedeta ar fi cercetată în libertate.

Medicul estetician pe care l-ar fi şantajat Oana Zăvoranu este Marek Vâlcu, activ la o clinică privată din centrul Capitalei.

Vedeta i-ar fi trimis lui Vâlcu mai multe sms-uri, în care i-ar fi reproşat că rezultatele operaţiei la sâni făcută de acesta nu o mulţumesc şi i-au creat "mai multe probleme".

Medicul a depus plângere la Poliţie, unde a arătat mesajele primite de la Zăvoranu. În urma plângerii, poliţiştii bucureşteni au prins-o în flagrant, după ce doctorul i-a dat acesteia 10.000 de euro.

După ce Zăvoranu a primit banii, anchetatorii au aşteptat-o să se urce într-un autoturism şi să plece, împreună cu o prietenă. Ulterior, ea a fost oprită în trafic, iar anchetatorii au găsit banii asupra ei.


Foto: Mediafax, Libertatea

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Mai 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod