Oana Roman se retrage din showbiz

Vedeta se simte hărţuită de presa din România şi consideră că e mai bine să dispară din showbiz.

"Anul acesta, la fel ca anul trecut, am stat mult pe litoralul românesc pentru că am muncit. M-am ocupat de imaginea unui local din Mamaia, inaugurat anul acesta. Nu prefer litoralul românesc pentru vacanţe deoarece vreau să fiu liniştită, să pot merge la plajă şi pe stradă fără să mă cunoască cineva, or, asta, în România, pentru mine este imposibil. Nu mai vreau să aud de presă. Este ultimul interviu pe care-l dau", a declarat ea pentru ziarul Ring.

Oana Roman spune că pentru ea "televiziunea a fost ca un vis împlinit", însă meseria sa este cea de consultant independent.

"Noul meu job e, de fapt, acelaşi dintotdeauna şi are legătură cu meseria mea de bază: comunicare şi relaţii publice. Organizez evenimente, mă ocup de locuri care au nevoie de imagine şi fac asta în calitate de consultant independent. Televiziunea e doar un hobby temporar. Am avut o emisiune care mi-a plăcut, mi-am îndeplinit un vis, dar nu asta este meseria mea de bază. Încă nu am alte proiecte TV, însă, dacă vor apărea, le voi analiza şi vom vedea, dar nu din asta trăiesc", a mai spus fosta prezentatoare TV.

 

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 Septembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod