Clatite irlandeze


Nimic mai bun pentru micul dejun! Le poti umple cu sirop de ciocolata sau cu inghetata.
Nimic mai bun pentru micul dejun! Le poti umple cu sirop de ciocolata sau cu inghetata.

Ingrediente si cantitati:

2 cesti cu faina
1/2 lingurita cu praf de copt
1/2 lingurita cu sare
1 lingurita cu zahar
1 ou mare
250 ml de lapte cu caimac

Mod de preparare:

1. Intr-un vas, amesteca faina, praful de copt, sarea si zaharul. Creeaza un mic spatiu in mijloc cu o lingura de lemn si bate un ou. Adauga, usor, laptele, amestecand pana obtii o coca usoara.
2. Coace clatite subtiri intr-o tigaie, unsa in prealabil cu putin ulei.
3. Serveste clatitele calde, la ceai, stropite cu unt topit sau cu sirop, dar si umplute cu crema de ciocolata sau cu gem.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod