Oana Roman naște azi

Vedeta în vârstă de 37 de ani va aduce pe lume o fetiță, pe care o va boteza Maria Isabela. Ea va naște prin cezariană, la o clinică privată din Capitală.
Oana, care a luat în greutate peste 15 kg pe parcursul sarcinii, va naște prin cezariană la rece, înainte de a se declanşa travaliul pe cale naturală. Operaţia este programată să înceapă la ora 11.00, iar alături de Oana vor fi medicul principal, cel care a supravegheat-o pe toată durata sarcinii, mâna dreaptă a acestuia, dar şi anestezistul şi câteva asistente. Intervenţia chirurgicală va dura aproximativ de o oră, iar fericitul tătic, Marius Elisei (26 de ani), va privi totul printr-un hublou al unei uşi, scrie ziarul Libertatea.

Întrucât nașterea nu se va face pe cale naturală, Oana nu va putea să-şi alăpteze bebelușul în prima zi.

Cu doar câteva zile înainte de naştere, Oana a fost pregătită de personalul spitalului pentru marele eveniment. Ea nu are nevoie de nici un bagaj, pentru că va primi totul la clinică, inclusiv primele hăinuţe pentru copil. Viitoarea mămică va trebui să aibă la ea doar buletinul şi kit-ul pentru recoltarea celulelor stem. Dacă mama și fetița nu vor avea probleme de sănătate, Marius îşi va putea lua fetele acasă luni sau cel târziu marţi.

O naştere prin cezariană costă între 6.700 şi 8.200 de lei în spitalul privat ales de Oana Roman, dar în cazul vedetei costurile ar fi acoperite de sponsori, scrie Libertatea.


Ea şi-a rugat mama şi sora să stea acasă şi să nu o însoţească la spital, scrie site-ul www.ziarulring.ro. "M-a rugat să merg la ea abia în jurul prânzului. Marius e acolo, o susţine moral şi o ajută în caz că e nevoie de ceva", a declarat sora vedetei, Catinca.

Aceasta a dezvăluit că încă nu a cumpărat cerceii pentru nepoțica ei, Maria Isabela. "Nu i-am luat încă cerceii, dar nu-i grabă. O să merg zilele următoare să-i aleg împreună cu Marius", a explicat Catinca Roman.



În schimb, soţul Oanei, Marius Elisei, a decis să nu se dezlipească nicio secundă de ea, nici măcar în sala de naşteri, scrie Ring.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Februarie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod