Iulia Albu, o nouă apariție șocantă

Fashion-editorul continuă să surprindă cu ideile sale. Fosta soție a designerului Mihai Albu a şocat din nou internetul.

Vedeta şi-a vopsit faţa în alb şi negru, şi-a pus o pălărie mare pe cap şi s-a accesorizat într-un mod neaşteptat, cu scobitori în urechi şi un trandafir în gură.

Fotografiile pe care Iulia Albu le-a postat pe pagina sa de Facebook i-a şocat pe cei care îi urmăresc activitatea pe site-ul de socializare şi care nu au fost deloc reţinuţi în a o critica pentru look-ul pe care îl adoptă.

"De ce te schimonoseşti aşa urât? De ce îţi baţi joc de chipul tău?", "Dureros de ciudată!", "Scobitoarea trebuia înfiptă-n nas!", "Nu te uiţi în oglindă?", "Ce e în capul tău Iulia?", "Critic de modă??", "Mare bântuită!" - sunt câteva dintre comentariile de pe pagina de Iuliei.



Alţii, însă, au felicitat-o pentru ideile ei originale.

"La câte idei ai şi la cât de creativă eşti, ai putea să scoţi o linie vestimentară Iulia Albu. Şi când spun asta nu mă refer la haute-couture (ar fi prea scump pentru noi, muritorii de rând) ci la portul de zi cu zi. De exemplu, eu una, aş cumpără sacoul ăla de pe ţine într-o clipă! Superb!", i-a scris o admiratoare.

"Frumoasă şi deşteaptă..... rar mai vedem la televiziune aşa ceva, toată admiraţia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!", a lăudat-o altcineva.



În rubrica sa de joi seara, de la Kanal D, Iulia a comentat din nou ţinutele vedetelor şi a dat note mai mari, ceea ce a surprins-o pe Adelina Pestriţu.

"Pot să îţi iau temperatura?", a întrebat-o ea. Fashion editorul a judecat-o însă fără milă pe Andra: "În cazul oamenilor care câştigă foarte mulţi bani nu e de aplaudat că îşi cumpără haine scumpe, înseamnă că se respectă. Nu ştiu ce are toată lumea cu aceşti pantaloni de muşama. All black, neinteresant. Cu genele acelea putea să mature tot mall-ul, nu ştiu ce e cu obsesia asta de gene şi unghii false, mai ales că ea are gene frumoase. Are nevoie de un stilist."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Februarie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • IOANA_D_D pe 21 Feb 2014, 20:21
    MARE-I GRADINA LUI DUMNEZEU !

    PE FEMEIA ASTA NU POATE SA-I FACA NIMENI UN PUSTIU DE BINE SI SA O DUCA LA UN MEDIC PSIHIATRU ?! NU ESTE NORMAL SA VREA SA "SOCHEZE" PE CEI DIN JUR, IN FOND, EA ESTE SOCATA RAU DE TOT ! AJUTATI-O !!!

    6
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod