Oana Lis: "Viorel are un început de demență"

Fostul primar al Capitalei, în vârstă de 70 de ani, are momente în care nu-și recunoaște soția și uită unde se află. "M-a sunat Viorel într-o zi, era la Piața Unirii și nu mai știa cum să ajungă acasă. La un moment dat m-a întrebat ce este Constanța", a povestit Oana Lis la "WOWbiz".
"Era să mor din cauza unui tratament greșit. Diabetul este boala de bază, dar am probleme și cu circulația spre creier. Iau 15 pastile zilnic, dar și medicamente antidepresive. Nu mi-e teamă pentru Oana. Va găsi pe cineva mai tânăr și mai frumos", a spus Viorel Lis în aceeași emisiune. "Mă sperii când simt un vârtej în piept și că iese sufletul din mine", a mai spus el.

Fostul edil urmează tratamentul prescris de medic, dar uneori uită că a luat pastilele.
"Au fost nopți când nu dormeam de griji. Mi-era teamă că moare în somn", a spus Oana Lis. "Cel mai rău ar fi să facă atac cerebral și să devină o legumă. A fost cel mai greu an din viața mea și acum urmează altul pentru că m-am ocupat singură cu boala lui Viorel. Oamenii care au un om bolnav în casă știu cum e. Eu sunt deprimată, el e vesel, ca de obicei. Cea mai grea parte e că de multe ori era să moară, nu are cum să nu mă afecteze, te simți neputincios în astfel de situații.
Viorel are o vârstă și lumea zice că trebuia să mă aștept. Este foarte dureros și foarte greu. Viorel nu întelege cât de greu imi e. Dacă el ar păți ceva, aș rămâne pur și simplu singură pe lume"
, a mai spus Oana Lis.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Aprilie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Elena pe 18 Apr 2014, 20:02
    Ne plecam in fata ta, minune de nevasta!

    Doamna Oana, draga noastra, esti un model de nevasta - la Bine si la Greu - pentru barbatul tau! Esti de admirat si sincer ne pare rau - si de Dl Viorel, si de tine! Numai Dna Danilea Gorfi a mai avut asa grija de mama sa(dintre persoanele cunoscute)! Iti recomand un medicament naturist, homeopat. Se numeste "Sedatif PC"! Se iau 6 pastile pe zi, cate 2 numai dupa cele 3 mese zilnice! Nu se inghit, ci se tin in gurita, ca Vitamina C! Intreaba, si farmacista si imi vei da dreptate! Incearca, sa te tii puternica, intrucat te asteapta vremuri, si mai grele! IISUS sa va ocroteasca! Sarbatori Pascale binecuvantate! Doamne, ajuta-i! Cu deosebita pretuire, fam. Elena & Virgil M.

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod