Nicole Cherry a spus cum ar vrea sa arate iubitul ei la Constantin 60’

Cantareata a marturisit la Constantin 60’ ca nu a fost niciodata indragostita, dar a dezvaluit cum si-ar dori sa fie viitorul ei partener.
Spune despre ea ca nu este fitoasa, dar este timida. Se considera un om cat se poate de normal si, in ciuda succesului pe plan profesional, Nicole Cherry a ramas cu picioarele pe pamant. Cand era mica era o fetita agitata si foarte curioasa, careia ii placea sa descopere lucruri. Talentul muzical l-a mostenit de la bunica din partea mamei, sora artistului Aurel Padureanu. Este mandra de faptul ca este de etnie roma, lucru pe care adolescenta, acum in varsta de aproape 17 ani, nu l-a ascuns niciodata.


Ma consider speciala. Nu as putea sa neg acest lucru, pentru ca ar fi ca si cum mi-as nega mama. N-am avut parte de discriminare. Mereu am fost un copil bun si n-am deranjat pe nimeni ca sa fiu discriminata sau sa se comporte cineva urat cu mine”, a spus Nicole Cherry la Constantin 60’.  

De asemenea, cantareata a marturisit ca nu a fost niciodata indragostita, dar a dezvaluit cum ar vrea sa arate baiatul care i-ar putea pune inima pe jar. Acesta ar trebui sa fie mai mare decat ea, pentru ca crede cu tarie ca baietii se maturizeaza mai greu.
Nu vrea un baiat foarte bogat, dar i-ar placea sa fie independent.

Pentru viitor, artista se gandeste sa puna bazele unei afaceri. “Vreau sa fac o scoala sau un colegiu de arte cu numele meu. Imi doresc sa le las ceva copiilor mei”, a spun Nicole, care ia in considerare si o afacere in domeniul designului vestimentar, pe care ar vrea sa o faca impreuna cu sora ei.

Daca vreti sa aflati si alte lucruri interesante despre Nicole Cherry puteti vedea emisiunea Constantin 60’ integral pe site-ul Prima TV.



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod