Secretul tineretii si frumusetii Roxanei Ciuhulescu

Vedeta TV Roxana Ciuhulescu a dezvaluit care este secretul frumusetii ei. Pe langa faptul ca face mult sport, vedeta apeleaza cu incredere la un tratament-minune care o ajuta sa-si mentina tenul tanar si radiant.

Este vorba despre Intraceuticals Rejuvenate, un tratament cu oxigen, non-invaziv, care hidrateaza tenul si elimina ridurile si liniile fine de pe fata si gat. Roxana Ciuhulescu foloseste acest tratament ori de cate ori tenul ei are nevoie de un boost de substante necesare pielii.

Nu exista tinerete fara batranete, insa exista tinerete intretinuta cu Intraceuticals, iar acesta este secretul meu”, a declarat vedeta TV.  Combinatia de acid hialuronic, vitamine (A, C si E), minerale si ceai verde rezulta imediat intr-un ten mai neted cu riduri si linii fine reduse, un volum imbunatatit si o fermitate sporita.

Tenul va aparea hidratat in profunzime, echilibrat si stralucind de sanatate si vitalitate. Rezultatele tratamentului nu sunt doar imediate, ci continua sa se imbunatateasca in zilele urmatoare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod