Solutia potrivita pentru o problema veche

Mihaela Calin - prezentatoarea Observatorului de la Antena 1, ne-a povestit despre cel mai nou si mai modern tratament facial.

Niciodata nu am crezut in tratamente miraculoase atunci cand vine vorba de frumusete. Cred in oamenii care s-au nascut frumosi. Si mai cred ca frumusetea se mentine, zi de zi. Mancand sanatos, facand sport si avand grija de pielea si de parul tau in fiecare zi. Pe langa acestea, am vazut de multe ori ca acolo unde tu crezi ca ai defecte, s-ar putea ca altii sa vada calitati. Chiar si cand vorbim de aspectul fizic.

De exemplu, eu toata viata am fost pistruiata. Si mereu celor din jurul meu li s-a parut ca pistrii mei sunt simpatici.

Asa ca i-am lasat si eu in pace. Adica nu am facut cine stie ce tratamente sofisticate. Cand sunt in fata publicului, ii acopar cu fond de ten, iar acasa, ii las sa rada la soare.

De curand am aflat ca pot sa le spun adio. Si trebuie sa recunosc ca nu am crezut ca poate da rezultate procedura, pana nu am incercat-o. Am facut doar o sedinta pana acum si rezultatele sunt spectaculoase! Da, petele mele mici si strengare s-au atenuat vizibil. Si imi dau bine seama pentru ca le stiu de mult timp. Am incercat la aBeauty Clinique fotoregenerarea pentru hiperpigmentatii (efectuata cu ajutorul aparatului Or-Light- SPL).

In primul rand m-a surprins cat este de simpla procedura. Pe fata curate se aplica un gen, apoi se atinge cu un aparat cu lumina intensa. Nu e dureros si dureaza vreo 15-20 de minute. Atat. Cand am vazut ca nu ramane nicio urma, ca pot pleca la serviciu de acolo, m-am gandit ca nu o sa vad nici efecte cine stie ce. Nu a fost deloc asa! In cateva zile pistruii mei s-au decolorat vizibil. Mi s-a explicat apoi si cum actioneaza de fapt. Impulsul luminos aplicat are proprietatea de a atrage melanina la suprafata epidermului , excesul de pigment este scos la suprafata si astfel , petele hiperpigmentare, pistruii si petele de batranete sunt eliminate.

Pentru ca am intrat intr-un intreg program, voi urma si celalalte sedinte.

Este recomandat sa faci tratametul de mai multe ori, pana la 6 sedinte, la interval de 3-4 saptamani. Sincer, la cum am vazut ca apar rezultatele, nici nu cred ca va fi nevoie sa le urmez pe toate. Am vrut sa impartasesc experienta mea pentru ca eu abia acum am aflat despre acest tratament si pentru ca multi ani am crezut ca nu exista solutii. Poate ca mai sunt si alte doamne in aceeasi situatie, poate ca altele sunt descurajate de tratamentele urmate fara rezultate importante. Sper sa va fie de folos! Daca vreti mai multe date despre acest tratament, intrati si pe site-ul clinicii: abeauty.ro
   

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod