Nicolae Voiculet va concerta la Olimpiada de la Beijing

Facebook Twitter Comenteaza
Nicolae Voiculet va concerta la Olimpiada de la Beijing

Naistul roman Nicolae Voiculet a primit recent o invitatie oficiala din partea Ministerul Afacerilor Externe pentru a sustine un concert, ce va reprezenta cultural Romania in contextul "Jocurilor Olimpice" de la Beijing.

Celebrul artist roman va sustine in prima parte a lunii august un recital extraordinar de nai in sala de concerte a "Bibliotecii Nationale Chineze", un loc de referinta in spatiul cultural al acestei tari.

Artistul va fi acompaniat de o parte a orchestrei sale, "Nivo World Band", iar repertoriul este alcatuit din muzica traditionala stilizata.

La aceasta manifestare, vor fi prezente o serie de importante personalitati ale "Comitetului Olimpic", oficialitati ale  guvernului chinez si roman, ambasadori acreditati in China si presa internationala, evenimentul fiind mediatizat la nivel mondial.

Concertul se situeaza sub egida conceptului "Nivo World Music", creat si coordonat de catre Nicolae Voiculet.
"Sunt incantat de invitatia pe care am primit-o din partea Ministerului Afacerilor Externe, sa reprezint, prin muzica, tara noastra la o manifestare de o asemenea amploare. Olimpiada de la Beijing este un moment care marcheaza manifestarea sportiva mondiala la cel mai inalt nivel si de aceea, ma simt onorat sa prezint acestei sume de identitati culturale radacina din care am iesit la lumina. Ca de fiecare data, am sa reprezint identitatea nationala ca un artist definit, demn, supus iubirii de oameni prin iubirea de sunet", a declarat Voiculet.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod