Mircea Vintilă (Pasărea Colibri): „Nu ne place Inna, însă recunoaștem că e un mare fenomen. Piesele ei se aud până și în Siberia”

6 Decembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Mircea Vintilă (Pasărea Colibri): „Nu ne place Inna, însă recunoaștem că e un mare fenomen. Piesele ei se aud până și în Siberia”
Seria concertelor live din Club Tribute a continuat cu un recital special Pasărea Colibri, susținut chiar de Ziua Națională a României.
Cu toate că muzica folk nu se mai aude pe posturile de radio de multă vreme, membrii trupei sunt convinși că fiecare artist are publicul lui, iar despre noua generație au numai cuvinte de laudă.

„Nu ne place Inna și nu ascultăm Inna, însă recunoaștem că este un mare fenomen.
Piesele ei se aud până și în Siberia. Suntem mândri că ea a făcut ca muzica românească să fie cunoscută peste granițe. Am mai fost uimiți când am aflat că Edward Maya care are 84 de milioane de accesări pe YouTube  și că Alexandra Stan a ajuns în topuri în Statele Unite. Ni se pare incredibil! Bravo lor!”, a declarat Mircea Vintilă cu ocazia concertului din Club Tribute.

„Credem că fiecare artist are publicul lui, iar cu toate că acum radiourile difuzează numai zăngăneli există mulți oameni care ascultă muzică folk.
Drept dovadă, la concertul de saptamana trecuta când am aniversat 19 ani de Pasarea Colibri nu mai erau locuri la Sala Palatului”, a adaugat artistul.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod