Cătălin Botezatu a adus pe podium ţarinele de la Moscova!

6 Decembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Cătălin Botezatu a adus pe podium ţarinele de la Moscova!
Cătălin Botezatu a dat aseară startul noii ediţii a festivalului de modă Bucharest Fashion Week prezentând în premieră noua lui colecţie Haute Couture, „Ţarina”.

În pauza filmărilor pentru Next Top Model 2, designerul a pregătit o prezentare fastuoasă, aşa cum şi-a obişnuit publicul în ultimii 20 de ani.

Peste două luni de muncă au fost necesare realizării acestei noi colecţii şi opt ore de pregătiri pentru show-ul desfăşurat la World Trade Center Bucureşti.


Eforturile au meritat, însă, designerul fiind primit cu ovaţii şi aplauze prelungi.

Colectia Haute Couture „Ţarina” conţine rochii brodate manual, paltoane, scurte de blană, creaţii încărcate, din brocarduri şi materiale scumpe, în ton cu opulenţa şi exclusivismul vestimentaţiilor Rusiei ţariste.

În prag de iarnă, Cătălin Botezatu propune blănuri de vizon şi chinchilla, care accesorizează outfiturile noii sale colecţii.

Pentru noua sa linie Haute Couture, Cătălin Botezatu a folosit cea mai nouă tehnologie de paiete, iar coafura modelelor, în ton cu stilul Rusiei ţariste, a fost asigurată de echipa Laurent Tourette, iar machiajul de către Mirela Vescan.

Pe podiumul Bucharest Fashion Week, modelele au defilat în creaţii unicat care se disting prin detalii atent lucrate manual, accesorizate cu mănuşi din piele şi bijuterii scumpe, parcă desprinse din tablourile muzeului Hermitage din Sankt Peterburg.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod