NIVEA Baby Nutri Sensitive

Micuţul tău are nevoie de o îngrijire deosebită şi de o rutină completă care să îi protejeze pielea cu ingrediente naturale, mai ales în timpul iernii. Tocmai de aceea NIVEA Baby îţi oferă o gamă care are grijă de micuţul tău ...
Micuţul tău are nevoie de o îngrijire deosebită şi de o rutină completă care să îi protejeze pielea cu ingrediente naturale, mai ales în timpul iernii. Tocmai de aceea NIVEA Baby îţi oferă o gamă care are grijă de micuţul tău ... din cap până în picioare, de când se trezeşte şi până adoarme, mai ales în timpul iernii! NIVEA Baby Nutri Sensitive a fost creată special pentru pielea uscată şi sensibilă a bebeluşilor, în colaborare cu medici dermatologi şi pediatri şi include trei ingrediente cheie certificate organic care funcţionează într-o perfectă armonie cu pielea sensibilă şi uscată a bebeluşilor, pentru a sprijini bariera naturală de protecţie a pielii:   Untul de shea, cu proprietăţi antiinflamatorii, calmează şi hidratează intens pielea,  Lipidele Omega 6 refac lipidele naturale proprii pielii, Muşeţelul calmează pielea iritată.

Gama NIVEA Baby Nutri Sensitive le oferă celor mici secretele naturii şi o îngrijire completă, prin produse cu ingrediente naturale: cu 0% parabeni, coloranţi şi alcool şi 100% îngrijire şi delicateţe.  Curăţare delicată cu loţiunea de spălare din cap până în picioare NIVEA Baby Nutri Sensitive.  Având o formulă specială cu surfactanţi, fără alcool, coloranţi şi săpun, loţiunea de spălare NIVEA Baby Nutri Sensitive curăţă delicat şi protejează pielea uscată şi sensibilă, acţionând eficient împotriva deshidratării.
Acizii graşi Omega-6 refac rezerva de lipide proprie pielii şi întăresc astfel bariera sa naturală de protecţie. Loţiunea de spălare are o formulă „fără lacrimi” pentru ca micuţul tău să nu verse nicio lacrimă în timpul băiţei. Compatibilitate dermatologică şi oftalmologică testată.  Preţ recomandat: 14,7 RON (250 ml), 22 RON (500 ml).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod