Mihai Bendeac şochează din nou

Ziua Naţională a fost un prilej pentru multe vedete de a-şi demonstra patriotismul, însă actorul a făcut notă discordantă la acest capitol. El a scris pe Facebook de ce ideea defilărilor armatei i se pare tristă.
"Nu am intrat în hora asta penibilo-patriotardă. Nu am urlat <<La mulți ani, România>>, nu m-am învelit cu drapelul", a scris Bendeac.

"Ideea de patriotism, pentru mine, este ticăloasă. Dacă pe planetă nu ar există patrioţi, armata ar fi o inutilitate. Dacă armata ar fi o inutilitate, banii cheltuiţi pe armament şi salarii, ne-ar face vieţile mai frumoase.
Nimic nu mi se pare mai ordinar decât paradele militare. Să mărşăluieşti cu nişte dispozitive create pentru a ucide, prin faţa unor copii ce aplaudă, mi se pare trist...
Iar biserica, evident, le stropeşte cu apă Sfinţită.
Ca să ucidă mai cu foc"
, şi-a argumentat el punctul de vedere.

"Visez la o planetă fără Graniţe. Şi fără patriotism. Gândiţi...", a mai scris Mihai Bendeac pe pagina lui de Facebook.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Decembrie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Angi pe 5 Dec 2013, 10:11
    Patriotism

    Sunt de acord cu Bendeac! Deși recunosc că nu am privit subiectul din această perspectivă...Dar are dreptate! Bravo lui că a avut și curajul să o spună public.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod