Cu produsele „Deluxe” de la Lidl, de sărbători, luxul culinar devine accesibil tuturor

Din 2 decembrie, produsele din gama Deluxe vor ocupa din nou rafturile magazinelor Lidl. Pentru a adăuga un plus de savoare sărbătorilor de iarnă, Lidl aduce în România produse de lux la preţuri accesibile. Astfel, românii vor putea fi în pas cu cele mai noi tendinţe din gastronomie şi vor avea ocazia să încerce preparate rafinate din diferite colţuri ale lumii.

Gama de produse Deluxe cuprinde o combinație ideală de dulciuri, sosuri speciale, preparate inedite și băuturi fine, care conferă farmec meselor luate în familie.
Aceasta a fost introdusă pentru prima dată în România de către Lidl anul trecut şi a înregistrat un real succes în rândul clienţilor. Cu ajutorul produselor variate din gama Deluxe de la Lidl se poate pregăti, cu un buget destul de mic, un meniu complet pentru masa de Crăciun, asemănător cu cel servit în marile restaurante.

Astfel, se pot înlocui sau alterna reţetele din carne de porc cu o raţă umplută (59,99 lei) sau cu o specialitate culinară pregătită din fazan sălbatic (39,99 lei). Fructele de mare asezonate cu ulei de măsline şi busuioc (14,99 lei), somonul în aluat (24,99 lei), caracatiţa în stil spaniol (12,99 lei), inelele de creveţi (24,99 lei) sau cocktail-ul de creveţi uriaşi (11,99 lei) vor fi delicatesele pe care le vor aprecia toţi invitaţii de la masă.

Printre deserturile rafinate din gama Deluxe se numără tortul cu lichior de ouă şi frişcă (27,99 lei), prăjitura cu brânză şi ciocolată belgiană (19,99 lei), Mousse d’Amour (3,99 lei) sau îngheţata de Crăciun de diferite sortimente (8,99 lei).
De asemenea, le poţi oferi în dar celor dragi o varietate de dulciuri Deluxe. Cu un ambalaj elegant şi un conţinut de calitate, pralinele cu mentă (9,99 lei), pralinele asortate (17,99 lei), trufele cu cacao (6,99 lei), ciocolata pentru fondue (7,99 lei) şi vestiţii biscuiţi italieni cu migdale – cantuccini – vor fi cadouri ideale de pus sub brad.

Şi la capitolul „băuturi”, Lidl a pregătit o diversitate de vinuri şi lichioruri, la preţuri avantajoase. Vinul spumant Prosecco (24,99 lei), lichiorul de ouă cu ciocolată şi mentă (24,99 lei) sau cel de portocale şi vinurile roşii și albe de calitate sunt doar câteva dintre produsele care pot completa meniul special de sărbători.

Permite-ţi luxul să încerci specialităţi culinare rafinate la preţuri accesibile şi vino în magazinele Lidl începând din 2 decembrie pentru a descoperi gama variată de produse Deluxe, care te va ajuta să transformi masa de sărbători servită alături de familie într-un adevărat festin culinar.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod