Adevărul despre operaţiile estetice ale Mihaelei Rădulescu

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Decembrie 2013
Vedeta a povestit de ce a mers la medicul estetician şi a mărturisit că la 44 de ani se simte bine în pielea ei.
Mihaela Rădulescu a povestit, luni seară, în emisiunea "La Măruţă", că şi-a făcut o singură operaţie estetică, pentru a scăpa de un complex mai vechi. "Avem un complex. Voiam să port rochii cu spatele gol. Am şi alăptat şase luni cu implanturile. Nu este absolut nicio problemă, aviz amatoarelor. Nu mi-am scos două coaste. Asta e o tâmpenie. Nici nasul nu mi l-am operat. În unele fotografii se vede că este la fel", a spus ea.

Vedeta a mărturisit că stilul sănătos de viaţă pe care l-a adoptat o ajută să se menţină în formă. Ea a spus că "munceşte" pentru a arăta bine.
Dieta sa este destul de strictă şi la aceasta se adaugă mult sport.
Mihaela se trezeşte în fiecare dimineaţă la ora 6.00. "Pentru a face ce urmează" a spus Dana Budeanu, prietena ei. "La ora 6.00 se trezeşte şi face sport aproximativ 45 de minute. Apoi mănâncă: 2 ouă, 4 morcovi raşi, 1 ardei gras, 2 măsline, 2 iaurturi degresate", a explicat Dana. "Câte două iaurturi degresate mănânc şi la prânz, şi seara. Pentru că îmi plac foarte mult", a adăugat Mihaela. "Nu mănâncă niciun fel de carbohidraţi, adică în alimentaţia ei nu există pâine şi paste.
După trei ore, mai mănâncă migdale şi seminţe ţinute în apă"
, a încheiat Dana Budeanu.

Mihaela a recunoscut că este pofticioasă şi spune că sunt destule şanse ca, atunci când cineva mămnâncă fasole cu ciolan, să guste şi ea. "Dar fac mult sport zilnic. Fandări pe un picior pe altul, spagatul extensii, astea nu lipsesc. Plus că după 7 seara nu mănânc", a punctat vedeta.

Ea recunoaşte că, odată cu vârsta, a crescut şi atenţia ei cu privire la alimentaţie. "Am grijă ce mănânc mai mult ca niciodată", a mărturisit Mihaela Rădulescu, care a precizat că are o greutate de 57 de kilograme, la o înălţime de 1,72 metri.

Mihaela Rădulescu a vorbit la Pro TV şi despre relaţia ei cu Dani Oţil, după zvonurile potrivit cărora ei s-ar fi despărţit.
Ea a spus că are o relaţie de cinci ani cu prezentatorul de la Antena 1 şi că aceasta încă funcţionează: "Eu ştiu multe persoane care stau împreună 24 de ore din 24 împreună şi nu se înţeleg atât de bine ca noi care ne vedem o dată la două trei-săptămâni şi este totul minunat."
Întrebată despre o aşa-zisă idilă între Dani Oţil şi Roxana Ionescu, Mihaela a răspuns glumind: "O primim şi pe ea acasă.
E o fată frumoasă!"
.  

Mihaela Rădulescu a negat faptul că ar fi fost agresată de Ştefan Bănică Jr. Ea a spus că artistul nu a avut niciodată un comportament agresiv faţă de ea în timpul căsniciei lor. "Nu am luat niciodată nico palmă de la niciun bărbat. Ştefan Bănică este cel mai blând om din lume. E o tâmpenie din partea celor care l-au catalogat ca fiind violent. Nu mi-a făcut niciodată nimic rău. Nu mi-a dat nici măcar un brânci şi am fost căsătoriţi cinci ani. În niciun caz nu aş pune eticheta asta pe un bărbat ca Ştefan", a spus Mihaela Rădulescu la Pro TV.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod