"MasterChef": Tensiuni între favorita Aida şi ceilalţi concurenți

Concurenţii au avut parte de două provocări în ediţia de marţi seară, de la Pro TV: să gătească pentru un grup de copii orfani, sosiţi în platoul show-ului, şi să-i mulţumească pe invitaţii petrecerii organizate de Mihai Petre cu ocazia botezului fetiţei lui.

În prima parte a emisiunii, în platoul "MasterChef" a sosit un grup de copii orfani pentru care concurenţii au trebuit să gătească farfurii gustoase, care să le aducă o bucurie micuţilor.

Concurenţii au simţit pe pielea lor că a găti pentru orfani nu e o joacă de copii. Bucuria şi mândria de a aduce zâmbetul pe chipul acestor copii au fost dublate de presiunea probei şi de faptul că ochii necruţători ai juraţilor caută întotdeauna motive pentru eliminări.



În partea a doua a show-ului de marţi seară, concurenţii au avut pe mâna lor botezul fetiţei lui Mihai Petre, celor rămaşi în competiţia de la Pro TV revenindu-le dificila sarcină de a găti pentru vedete precum Andra, Pavel Bartoş şi familia, Nea Marin, Dana Rogoz, Adela Popescu şi Radu Vâlcan, Laura Cosoi, Ştefan Bănică, Nicoleta Luciu şi Edi Stancu şi baletul pe care îl coordonează.

Sub atenta observaţie a celor trei juraţi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, care au supravegheat totul pentru ca papilele gustative ale invitaţilor să fie pe deplin răsfăţate, concurenţii "MasterChef" au avut dificila misiune de a pregăti în bucătărie profesionistă de cinci stele de la Howard Johnson meniuri rafinate şi mai mult decât alese pentru aproape 200 de invitaţi.

Împărţiţi în două echipe, roşie şi albastră, concurenţii au avut de trecut proba de foc a botezului, cea mai grea de până acum, care punea pe umerii lor o uriaşă responsabilitate: succesul sau, dimpotrivă, eşecul unei petreceri, al unui eveniment extrem de important pentru Mihai Petre şi soţia sa, Elwira.

În bucătăria de la Howard Johnson, lucrurile nu au mers însă aşa cum ar fi trebuit, juraţii fiind nemulţumiţi de prestaţia membrilor echipelor.


Proba a stârnit tensiuni între membrii echipei roşii, condusă de Mihai. "Aida-i nebună, crede-mă", a comentat Nicușor atunci când a descoperit că între Mihai şi Aida există neînțelegeri.

Echipa roşie a părut să aibă probleme încă de la început, pentru că, după părerea celor trei chefi, Mihai este mult prea tânăr pentru rolul de şef de echipă şi nu se descurcă.


Neînțelegerile între şeful echipei roşii şi Aida, la fel de agitată ca şi el, au început încă de la momentul în care s-au apucat de gătit.

Puţin mai târziu, Mihai i-a strigat lui Nini să stea lângă preparate altfel "îl omoară cu mâna lui".

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Mai 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod