Nicoleta Luciu mai vrea o operaţie estetică

Vedeta a vorbit la emisiunea "Poveștiri adevărate" despre operaţiile sale estetice şi a mărturisit că îşi descoperă mai tot timpul defecte pe care ar vrea să şi le retuşeze cu ajutorul bisturiului.
După ce şi-a pus implanturi cu silicon, Nicoleta s-a gândit serios să-şi opereze urechile, pe care le consideră prea mari, relatează ziarul Click!. "Cred că am urechile cam clăpăuge. Eu văd detaliul ăsta, chiar dacă alţii nu îl văd. Am vrut să mă operez", a declarat vedeta la Acasă TV.

Nicoleta Luciu a explicat de ce a renunțat la idee: "Soţul meu şi doctorul Kasem m-au convins să mă abţin. Ei mi-au spus că nu este cazul să fac această intervenţie, pentru că nu am o problemă fizică atât de gravă încât să apelez la bisturiu."

Vedeta mai vrea o operaţie estetică, o intervenţie la nas. "M-aş opera şi la nas, dacă mă întrebi pe mine.
Vreau un nas mai în vânt, cum se spune. Mai a la Michael Jackson"
, a spus ea.

Cu toate acestea, Nicoleta a precizat că va mai aştepta până la următoarea operație. "Următoarea intervenţie va fi peste 10-15 ani când o să îmi cadă şi mie faţa şi o să am nevoie de un lifting, de alte cele", a declarat ea.


Foto: Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Aprilie 2013
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ioana pe 28 Oct 2014, 15:18
    Nicoleta esti o muiere expirata labila psihic

    muiere esti labila psihic, daca vrei operatii a la Michael Jackson atunci pregateste-te si sa-ti cada nasul tot cum i-a cazut lui....ca ugerele ti-au crapat deja si pielea burtii.

    0
    0

  • MGC pe 30 Iun 2013, 11:39
    The world we live in

    Din pacate , draga Nicoleta, lumea evita sa-ti spuna adevarul. Da!! Ai urechi clapauge!!! Fa naibii operatia asta care te scapa de un complex. Nu stiu cum poti sa fii atat de naiva sa crezi ca defectul asta fizic al tau e observat doar de tine. Baga la cap asta si treci la treaba. Eu una n-as ezita. Mi-as dori ca toata lumea din jurul tau sa fie sincera, nu sa te minta din politete si jena.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod