Mădălina Ghenea e mamă cu acte în regulă: Ea a adoptat un băiețel din Haiti

Românca a postat pe internet mai multe imagini cu băiețelul din Haiti


Cunoscută pentru relațiile sale cu actori celebri, precum Leonardo DiCaprio, Gerard Butler și Michael Fassbender, Mădălina Ghenea a fost desemnată una dintre cele mai dorite femei ale anului 2012 într-un top alcătuit de site-ul AskMen.com şi, pe lângă cariera din modă, a devenit interesată şi de actorie.

Ea a primit premiul Sorriso diverso Roma 2012, pentru rolul interpretat în filmul "Razzabastarda" de Alessandro Gassman, distincţia fiind acordată de o asociaţie culturală în contextul ediţiei de anul trecut a Festivalului Internaţional de Film de la Roma.

Mădălina Ghenea s-a născut în 1987, la Slatina.

Cariera sa în domeniul modei a început pe când avea 15 ani. În 2010, ea a participat la concursul "Ballando con le stele", difuzat de televiziunea italiană Rai Uno.

Românca a debutat ca actriţă, în 2011, în comedia italiană "I Soliti Idioti", în regia lui Enrico Lando. În 2012, românca a filmat pentru lungmetrajul "Dom Hemingway", în care apare alături de Jude Law.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Iulie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod