Asa “normala” nu ai vazut-o niciodata! Ce rochie a purtat excentrica Sophia la nunta!

Sophia este renumita pentru tinutele sale vestimentare nonconformiste cu care apare la evenimente mondene sau in videoclipuri. Artista a declarat in nenumarate randuri ca nu ii place banalul si ca lupta tot timpul impotriva normelor si a curentelor.
A aparut anul acesta la evenimente costumata ca o statueta Oscar, a purtat o rochie lunga ce avea imprimata plaja imensa cu sute de oameni bronzandu-se la soare si chiar o rochie in forma de cerc. Nu este de mirare ca a fost premiata ca fiind vedeta cu cel mai spectaculos look din Romania.

Ei bine, interpreta piesei “Ziduri”, lansata in urma cu mai bine de o luna, si-a facut ieri aparitia la o nunta imbracata aproape... normal, insa tot spectaculos.

Artista a ales o rochie negra, cu croi in stilul anilor ‘50, dint-un voal acoperit cu sute de cercuri, cu o transparenta ce i-a evidentiat lenjeria intima.
Sophia si-a strans parul in coc si a ales un ruj mai nonconformist, in culoare mov, si oja gri metalizat.

Sophia si-a creat deja o traditie prin aparitiile vestimentare deosebit de interesante atat la evenimentele mondene la care este invitata, cat si in propriile videoclipuri. Creativitatea artistei si stilul cu totul special o transforma intr-un potential nou fashion icon al Romaniei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod