Mădălina Ghenea e mamă cu acte în regulă: Ea a adoptat un băiețel din Haiti

În urmă cu aproape doi ani, actrița a mers într-o vizită în Haiti, unde a aflat povestea unui bebeluș cu probleme serioase de sănătate, abandonat de părinți. Impresionată de drama micuțului, ea a decis să se ocupe de el, adoptându-l de la distanță.

Mădălina a suportat costurile unei operații costisitoare, de care micuţul avea nevoie, şi a avut tot timpul grijă să nu-i lipsească nimic. În urmă cu câteva luni, însă, ea  a luat o decizie importantă: l-a adoptat cu acte în regulă!

Ca o dovadă în plus a faptului că priorităţile Mădălinei s-au schimbat, se pare că ea a început să refuze din ce în ce mai multe contracte, preferând să petreacă mai mult timp cu băiețelul, scrie cancan.ro.

În iulie 2013, Mădălina Ghenea, care a declarat anterior că își dorește copii cât mai curând, a postat pe internet o fotografie în care apărea în timp ce-l hrănea cu biberonul pe Nor.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Iulie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod