Luna iunie, luna copiilor la Baneasa Shopping City

27 Mai 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Luna iunie, luna copiilor la Baneasa Shopping City

Surprizele pentru cei mici se vor tine lant, in toata luna iunie, la Baneasa Shopping City. Distractia incepe pe 30 mai, 31 mai si 1 iunie cand in complexul comercial vor avea loc targuri cu gradinite, petreceri carnaval, concursuri cu premii si o scoala de arta.

Scoala de Arta DaVinci isi deschide portile pentru micii artisti care trec pragul Baneasa Shopping City weekend-ul acesta. Fiecare copil este un mic artist, iar o scoala de arta nu poate decat sa-i dezvolte talentul, chiar daca putini au ocazia sa o faca. Cei mici pot invata cum sa combine culorile, sa deseneze pe diferite suporturi si cu diferite materiale in cadrul scolii de arta DaVinci.


Copii se vor putea distra si vor putea intra in culisele spectacolelor de teatru la in aceste zile, la Baneasa Shopping City. Centrul comercial, impreuna cu Carrefour Baneasa ii asteapta pe copilasi la spectacole de teatru oferite de Teatrele Libelula si tandarica. In plus, pentru ca orice copil este fascinat de acest spectacol si isi doreste sa afle cat mai multe despre culisele unei piese de teatru, centrul comercial le ofera celor mici sansa de a intra in contact direct cu actorii si de a-i intreba tot ce le trece prin cap.

Pentru ca nicio sarbatoare nu e completa fara petrecere, Baneasa Shopping City organizeaza pentru cei mici super-petreceri langa locul de joaca Magic City.
In toate cele 3 zile (30, 31 mai, 1 iunie) cei mici sunt asteptati de la 16:00 la 18:00, costumati ca de carnaval, sa participe la petrecerea de vis. Animatorii profesionisti vor avea grija ca distractia sa fie maxima. Programul cuprinde dans, jocuri, concursuri haioase si karaoke, baloane modelabile si invitati speciali ca Adela Popescu si Pavel Bartos.

O alta surpriza pregatita de centrul comercial atat pentru cei mici, cat si pentru parinti este targul gradinitelor, in cadrul caruia se vor prezenta o multime de oferte educationale pentru copii. Cei mici se vor putea lasa pe mana profesionistilor in materie de face-painting, se vor intalni cu personajele lor preferate (din filme, basme sau chiar de la Disney), vor asista la spectacole si vor putea participa la concursuri de desen.
Atmosfera din cadrul targului va fi animata de spectacole dedicate, baloane si multa voie buna!

Surprizele pentru copii nu se termina pe 1 iunie. in fiecare weekend al lunii, Baneasa Shopping City pregateste alte suprize pentru copii, printre care: o parada de moda la care cei mici vor putea fi manechine daca se inscriu la castingul de pe 6-7 iunie, concursuri cu masinute teleghidate, teatru, scoala de arte, petreceri tematice, spectacole pe role si skateboard si multe alte surprize. Pe 5 iunie Baneasa Shopping City va gazdui "XXL DINO EXPO", cea mai mare expozitie de dinozauri in marime naturala din Europa. Expozitia are 32 de exemplare de dinozauri confectionati din materiale speciale, inclusiv 6 machete robotizate.
Toate exponatele au fost realizate de germanul Karmo Neigert, unele fiind construite special pentru filmul "Jurassik Park". Expozitia a fost organizata in mai multe tari din Europa, precum Germania, Suedia, Austria, Norvegia,Danemarca sau Ungaria.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod