"/>

Miss Univers, o sansa la 11 ani

27 Mai 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Miss Univers, o sansa la 11 ani" alt="Miss Univers, o sansa la 11 ani" title="Miss Univers, o sansa la 11 ani" border="0" />

Pe 27 iunie 2009, TVR 1 va transmite showul Miss Univers Romania, in urma caruia va fi desemnata participanta tarii noastre la Miss Universe. Au trecut 11 ani de cand Romania nu a mai fost reprezentata la o astfel de competitie. Cele care vor sa se inscrie in concurs trebuie sa indeplineasca anumite cerinte ale unei competitii de acest gen.

Concurentele trebuie sa aiba o buna stare a sanatatii, sa dea dovada unei bune moralitati, sa fie inteligente, frumoase, cu o conditie fizica exceptionala, sa aiba stil personal bine definit, sa fie carismatice si cu tarie de caracter in conditii de stress.

Ele trebuie sa fie intruchiparea femeii timpului nostru, sa fie capabile sa-si asume succesul cu gratie si sa poata face fata presiunii succesului de a fi detinatoarea unui titlu international.
Concurentele trebuie sa-si asume conditiile impuse de castigarea acestui titlu si sa fie capabile sa-si indeplineasca datoriile ce-i revin detinatoarei titlului Miss Universe 2009. Trebuie sa-si dea acordul sa fie fotografiata in costum de baie, cu diferite ocazii, inclusiv pe scena competitiei finale.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod