Los Vivancos – show incendiar de Ziua Femeii

19 Ianuarie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Los Vivancos – show incendiar de Ziua Femeii
Cea mai iubita trupa de flamenco din lume se va afla pentru prima data la Bucuresti in data de 8 Martie, pe scena Salii Palatului. De ziua femeii, cei 7 frati vor face un cadou cu totul special tuturor doamnelor si domnisoarelor - un show incendiar.

Programul reuneste un mix artistic ce cuprinde, pe langa flamenco, stiluri variate de dans precum baletul, dansul cotemporan, breake-dance-ul si elemente acrobatice spectaculoase. "Pentru prima data in ultimii 5 ani, de 8 martie, la Sala Palatului le va fi permis accesul si domnilor.
Ne-ar face mare placere ca show-ul Los Vivancos sa fie inceputul unei seri perfecte de 8 martie", a declarat Ionut Pavel, producatorul spectacolului.

Spectacolul de la Bucuresti face parte din turneul mondial ce a strabatut deja 35 de tari, 500 de orase si a strans in fata scenei peste 1 milion de spectatori.

Flamencoul nu este singura pasiune pentru Los Vivancos. In cadrul spectacolului, alaturi de cele mai revolutionare miscari de dans, fiecare dintre ei va sustine cate un recital extraordinar la cate un instrument muzical (flaut, chitara, pian, saxofon sau violina) demonstrandu-si astfel deosebiltele lor talente artistice, fapt ce ii recomanda ca pe niste artisti complecsi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod