Vedete România: Top 5 "scandalagioaice"

Să vii la TV și să faci mare scandal este una dintre preocupările de zi cu zi ale vedetelor de la noi.
Să vii la TV, să faci mare scandal este una dintre preocupările de zi cu zi ale vedetelor de la noi. Atunci când nu se mai scrie nimeni nimic despre ele sau când se cam plictisesc pe acasa îşi fac drum pe la emisiunile cu rating de la noi şi mai fac câte un scandal. Ba se ceartă pe avere, ba se ceartă pe iubit, ba pe cine ştie ce subiect uşor de digerat...

Oana Zăvoranu, campioana, campioanelor


Fosta prezentatoare TV este mană cerească pentru moderatorii dornici de subiecte incendiare. Vedeta reuşeşte să facă scandal din orice. Fie că arde în direct blănurile primite cadou de la mama ei, fie îşi aminteşte de vreo "piţipoancă", care a vorbit urât de ea la un moment dat ... Cert este că Oana Zăvoranu poate să o ţină din scandal în scandal, fără să se chinuie prea tare.
Sunt de referinţă momentele când le-a dat afară din platoul emisiunii pe care o modera la OTV pe Monica Columbeanu şi pe Simona Sensual.  



Simona Sensual, între Maharu' şi Simona Gherghe


Blondina are mare lipici la scandaluri. Fie că le provoacă ea, fie că sunt provocate de alţii, Simona Sensual nu se eschivează, ba chiar pare să-i placă să facă circ în direct. Ultimul episod s-a întâmplat la finalul anului trecut, când Simona Sensual s-a certat în direct cu Simona Gherghe, moderatoarea emisiunii "Acces direct". Prima a afirmat că nu-i place emisiunea la care a fost chemată şi că nu-i place nici moderatoarea. Atunci ne întrebăm: "De ce a mai venit?". Mai târziu ne-am dat seama că blondina venise deja nervoasă, după o ceartă cu iubitul ei dintotdeauna, afaceristul Maharu'.
Oare la fel de nervoasă venise şi la "Oana Zăvoranu show", de unde a ieşit pe uşa din spate, fiind dată afară de moderatoare în direct.



Bianca Drăguşanu, vedeta izvorâtă din scandal


Despre Bianca Drăguşanu nu putem spune decât că este chiar un produs media creat cu ajutorul scandalurilor. Şi, pentru că nu vrea să-şi piardă antrenamentul, fosta blondă a lui Bote face ce face şi se mai ceartă cu câte cineva în direct. De tirurile ei nu au scăpat Simona Sensual, Monica Columbeanu şi, mai nou, Teo Trandafir. Conform unei ştiri apărute în ziarul Ring, Bianca Drăguşanu, fostă elevă a lui Teo Trandafir la Şcoala de televiziune, a fost deranjată de observaţiile pe care i le-a făcut aceasta într-un curs şi a decis că este potrivit să i se adreseze astfel: "Eşti vacă împuţită! Cum îţi permiţi să mă dai afară de la un curs pe care îl plătesc?! Nu te uiţi la tine ce maldăr de grăsime eşti?!".




Monica Columbeanu s-a şcolit bine


Iulia Albu, Oana Zăvoranu, Bianca Drăguşanu, Iri, Mariana Roşca, Nati Meir, toate aceste personaje au avut ghinionul să o supere, la un moment dat, pe "scorpia de la Izvorani". Atunci când se simte atacată sau când ceva nu-i convin,e Moni nu se abţine, uită de bunele maniere învăţate de la soţul ei şi se dezbracă de tot de... caracter. Şifonat dintr-o discuţie cu soţia milionarului de la Izvorani a ieşit şi partenerul ei de la "Dansez pentru tine", pe care diva l-a făcut retardat în direct. "Tu eşti retardatul dintre noi doi!".




Adriana Bahmuţeanu nu iartă pe nimeni


Soţia lui Silviu Prigoană este renumită pentru replicile acide pe care le dă ori de câte ori are ocazia. Sunt de referinţă schimburile de replici pe care le-a avut chiar şi cu soţul ei atunci când se aflau la un proces de divorţ, dar nu sunt de lepădat nici "aprecierile" pe care le-a făcut la adresa fostelor sale asistente, Andreea Tonciu şi Laurette.
Despre prima dintre ele spunea că: "Este o paraşută proastă, cu nasul mare şi fiţoasă."
20 Ianuarie 2011
 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ella pe 3 Feb 2011, 00:59
    Rusine

    Rusine astfel de oameni, moderatori, prezentatori cum s-or numi, cu nici una nu-ti este rusine, toate o apa si un pamant, insa Oana Zavoranu este sub orice critica, lipsita de cel mai elementar lucru..bunul simt, cum poti tu sa stai in fatza unei tari si sa sfidezi, jignesti, umilesti, subestimezi invitatii? Daca ai butin bun simt iei publicitate si rogi invitatul sa paraseasca programul, dar in halul asta nu am vazut la nici o televiziune. Iar vestimentatia lasa de dorit..si la Bambo este cam deocheata aceasta vestimentatie, sfarcuri vizibile, picioarele lungi neacoperite, cu fusta de 10 cm, nu ajuta sa fii tanara si cu picioare lungi, deci mai mult dezbracata, indecenta aceasta mahalagioaica, locul ei nu este intr-o televiziune, ci la piata sa vanda cartofi. De scandalurile cu maica-sa o va arde focul..insa noi trebuie sa fim scutiti de show-rile aceste desfranate. Rusine sa-ti fie destrabatato.

    2
    0

  • paghira pe 22 Ian 2011, 14:10
    Oana

    BRAVOOOOOOOOO! daca nu ştie Monica cine e, Oana a ajutat-o. :D

    0
    0

  • Mihaela pe 21 Ian 2011, 22:45
    Oana

    Acum totusi sa fiti corecti/e: Oana clar nu are ce cauta alaturi de celelalte.

    0
    2

  • Grigore pe 20 Ian 2011, 17:37
    Oana Zavoranu si celelalte dragalase

    Oana este o persoana dragalasa pe care a inzestrat-o natura din punct de vedere fizic. Ca si multi altii, Oana este rezultatul posturilor de televiziune si "scandalurilor" din presa, care nu fac altceva decat sa va distraga atentia de la viata cotidiana si totodata sa-si faca ratingul. Se pare ca aceste "vedete" si-au creat emisunile "lor" de "divertisment" pentru dumneavoastra publicul. Aceste emisiuni servesc practi unor interese personale si/sau politice si care sunt menite sa-si denigreze pe adversarii. Practic, ACESTE EMISIUNI NU AU NIMIC CU DVS., si nu va aduc nici o solutie in viata de zi cu zi, doar barfa. Defapt, este un fel de balci, nimic profesional, nimic constructiv, nimic educativ. Oricum, Oana cu rochita ei mulata, cu sfarcurile iesite, si cu piciorusele ei drepte si dezvelite aproape in totalitate, da impresia ca sfideaza pe toata lumea si reuseste sa capteze atentia cel putin publicului masculin. Emisiunile ei sunt lipsite de sens si inspiratie, astfel incat sunt foarte usor de transformat intr-o cearta ca pe casa scarii blocului. Pacat de frumusete.

    2
    0

  • vilmaristul pe 20 Ian 2011, 13:07
    ,,asistente"?

    la ce? bine ca sunt emisiunile tarziu in noapte, si ne scutesc de asa imagini

    0
    0

  • Daissy pe 20 Ian 2011, 11:20
    mahalagioaicele

    Da, aveţi dreptate! Ce fel de televiziuni, ce fel de emisiuni, pentru ce nivel sunt? E trist, jenant, ruşinos! Nu se poate creşte audienţa şi cu alt fel de emisiuni?

    0
    0

  • LIVIA pe 20 Ian 2011, 10:18
    Oana

    ma sincer oana are minusurile ei si sunt destule slava domnului in afara de faptul ca sfideaza orice regula a unui comportament civilizat este o colerica in adevaratul sens al cuvantului, ai suparato ti-ai dat foc la valiza..., dar spre deosebire de altele nu e o prefacuta, fitoasa etc sppune ceea ce gandeste direct si fara menajament si cand faci asta in acest mod e normal sa deranjezi auzul si ego-ul celor din jur

    0
    1

  • flavia pe 20 Ian 2011, 07:01
    mahalagioaicele

    nu inteleg de ce moderatorii de emisiuni au nevoie de ,,asistente '',ce sunt ei ???? magicieni,iluzionisti.?? Ce cauta ,,paparudele'' aste acolo,consuma oxigenul pe degeaba.Sa fie scoase toate ,,astea'' din emisiuni si moderatorii sa-si faca treaba si fara ele.Ce se intampla in televiziuni E GROAZNIC !!!!

    1
    0

  • ana pe 20 Ian 2011, 03:17
    PROASTE,PROASTE.............NEEDUCATE !!

    TOATE SUNT SUB ORICE CRITICA. !! ACESTE NESIMTITE NU AU CE SA CAUTE IN TELEVIZIUNE ! E CEVA DE NECREZUT ! ASA CEVA PREZINTA TELEVIZIUNILE DIN ROMANIA ! NU POT SA CRED ! NICI UN PIC DE BUN SIMT. - ZAVOREANU E SUB ORICE CRITICA ! COLUMBEANU LA FEL !! BAHMUTEANU !! -- CE FEL DE PUBLIC VINE ACOLO ?? PROBABIL CA E LA FEL CA SI ELE. RUSINE PENTRU ROMANIA !!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod