Les Elephants Bizarres lanseaza videoclipul piesei "Wish (You were here)"pe 22 martie, la Silver Church

Les Elephants Bizarres lucrează la un nou album, al doilea după “Hello”, lansat în 2010. Și pentru că nu vor să își dezamăgească fanii, au decis să amâne lansarea programată pentru data de 22 martie. Astfel, vor avea mai mult timp la dispoziție, timp pe care îl vor petrece în studio pentru a realiza un album cum nu s-a mai făcut.

Les Elephants Bizarres lucrează la un nou album, al doilea după  “Hello”, lansat în 2010. Și pentru că nu vor să își dezamăgească fanii, au decis să amâne lansarea programată pentru data de 22 martie. Astfel, vor avea mai mult timp la dispoziție, timp pe care îl vor petrece în studio pentru a realiza un album cum nu s-a mai făcut.

Cel de-al doilea album al trupei va aduce cu el o noutate de la elefanți: pe lângă piesele în limba engleză, care au devenit un trademark pentru trupă, albumul va include și două piese în limba română, cu care Claudiu, Ștefan, Nae, Cătălin și Hasan vor să întâmpine vara alături de toți cei care iubesc muzica trupei Les Elephants Bizarres.


 
Și pentru că Elefanții Bizari nu pot sta departe de publicul lor, se vor întâlni cu ei, așa cum a fost anunțat, pe 22 martie, la Silver Church, pentru a sărbători împreună lansarea celui mai nou videoclip Les Elephants Bizarres, Wish (You were here). Va fi o petrecere cum numai elefanții știu să facă, așa că nu trebuie să lipsiți! Acest videoclip va beneficia și de un turneu de promovare național ce va include următoarele orașe: București,Tg-Mureș, Brașov, Constanța, Galați, Cluj, Timișoara, Bacău, Vama Veche.


Turneul va începe după petrecerea pentru fanii din București, de pe 22 martie, din Silver Church.
 
Albumul care urmează să fie lansat în toamna anului 2012 este produs de Bogdan Popoiag (ROA), iar printre piesele ce vor fi incluse pe noul material discografic se numără ”Wish (You were here)” și “Smile”, melodie care s-a bucurat de succes și care a produs tot felul de reacții datorită videoclipului un pic “piperat”.

Concertul de pe 22 martie marchează și începutul turneului "WISH", pe care trupa îl va realiza în 10 orașe din România și care se va încheia pe 15 mai.
Trompa sus și ne vedem pe 22 martie, la Silver Chruch!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod