Kate Winslet, divorteaza dupa 7 ani de mariaj

de Ileana Voicu Ghinea, 16 Martie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Kate Winslet, divorteaza dupa 7 ani de mariaj

Aflata la cea de-a doua casnicie, actrita de 34 de ani se afla din nou in fata unui divort. Cel de care s-a hotarat sa se separe dupa o casnicie de 7 ani este
regizorul Sam Mendes. "Kate si Sam va anunta ca s-au despartit la inceputul acestui an", a declarat Keith Schilling, de la firma de avocatura londoneza Schillings, citat de Mediafax.

"Despartirea lor s-a produs pe cale amiabila, este rezultatul unei decizii comune. Amandoi vor avea custodie comuna asupra copiilor si cer presei sa respecte intimitatea familiei lor", se afirma in aceeasi declaratie de presa.

Kate Winslet a fost preferata criticilor in sezonul trecut, primind si un Glob de Aur pentru rolul din "Nonconformistii/ Revolutionary Road", un film care portretizeaza evolutia si degradarea casniciei unei familii americane din anii 1950.
Acest film a fost regizat de Sam Mendes.

Sam Mendes, in varsta de 44 de ani, este un regizor britanic cunoscut atat in domeniul cinematografiei, cat si in cel al teatrului. Mendes a primit Oscarul pentru regie in 1999, pentru filmul sau de debut, "American Beauty".

Anuntul despartirii lor a luat Hollywood-ul prin surprindere, deoarece nu a existat niciun articol in presa care sa fi relatat despre vreo problema in casnicia celor doi. Cu toate acestea, Kate Winslet a fost prezenta in Los Angeles, la gala premiilor Oscar, de pe 7 martie, fara sotul ei.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod