Jude Law va deveni tată pentru a cincea oară

Actorul britanic vrea să se implice în creșterea copilului său, chiar dacă relația lui cu fosta iubită s-a încheiat


Viaţa amoroasă a actorului Jude Law, în vârstă de 41 de ani, a fost de multe ori în centrul atenţiei, în ultimii zece ani, notează Mediafax. După ce a avut trei copii cu fosta soţie Sadie Frost - Rafferty, în vârstă de 18 ani, Iris, în vârstă de 14 ani, şi Rudi, în vârstă de 12 ani - , Law a avut o scurtă aventură cu modelul Samantha Burke, în 2008, relaţie în urma căreia cei doi au devenit părinţii unei fetiţe, Sophia, în prezent în vârstă de cinci ani.

Ei consideră că sarcina şi creşterea copilului sunt subiecte ce ţin de viaţa privată, iar, în afara acestei confirmări, nicio altă declaraţie nu va mai fi făcută pe aceste temepurtătorul de cuvânt al actorului
Pe de altă parte, cea mai mediatizată relaţie a actorului a fost cu Sienna Miller.
Cei doi s-au logodit în 2004, dar stabilitatea relaţiei a fost afectată de informaţiile potrivit cărora Law şi-ar fi înşelat logodnica cu bona copiilor, Daisy Wright, la începutul anului 2005, în timpul realizării unui film în Statele Unite. Law şi Miller au încercat pentru un an să îşi salveze relaţia, dar s-au despărţit, în cele din urmă, în decembrie 2006. La sfârşitul lui 2009, cei doi au reluat legătura, dar s-au despărţit din nou la mijlocul anului 2011.

Actorul britanic Jude Law a fost nominalizat la premiul Oscar în 1999, pentru rolul din filmul lui Anthony Minghella "Talentatul domn Ripley".
Pentru acelaşi rol a câştigat şi un premiu BAFTA, în 2000. În 2003, Law a fost din nou nominalizat la premiul Oscar, pentru rolul dintr-un alt film al regretatului regizor Anthony Minghella, "Cold Mountain".

În 2009, Jude Law s-a bucurat de succes cu interpretarea lui Hamlet pe Broadway, fiind nominalizat şi la premiile Tony pentru acest rol, dar şi cu filmele din seria "Sherlock Holmes", regizate de Guy Ritchie, fostul soţ al Madonnei.


Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod