Patrizia Paglieri şi-a minţit fiul că i-a murit tatăl

Într-un interviu acordat revistei OK! Magazine, membra juriului de la "Masterchef" a vorbit despre cele două căsnicii prin care a trecut şi despre băiatul pe care îl creşte singură de când el avea un an.

Patrizia Paglieri a venit în România în 1993. Ea a avut un restaurant la Buftea, apoi a ajuns la emisiunea culinară difuzată de Pro TV, care a făcut-o cunoscută în showbiz-ul autohton.

Publicul cunoaște însă foarte puține lucruri despre viața ei personală, un aspect pe care ea l-a abordat în interviul publicat de Ok! Magazine. Ea a vorbit despre căsniciile sale și despre copilul ei. "Soţii nu i-am avut niciodată lângă mine la serviciu. Am deschis restaurantul în România în 1999, când Francesco avea trei ani şi eu eram divorţată de doi ani.

Mama m-a ajutat mult cu creşterea lui, şi în Italia, dar şi aici, până când tata a venit şi el aici, ca director de cazinou", s-a destăinuit ea.

Francesco, acum în vârstă de 18 ani, i-a moştenit pasiunea pentru gătit, dar acum se concentrează pe examenul de Bacalaureat. El își dorește să intre la Facultatea de Management.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Octombrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod