JOI, 9 MAI, ora 21.00 – Concert SARMALELE RECI

Una dintre cele mai longevive si mai coerente trupe ale rockului romanesc, Sarmalele Reci serbeaza douazeci de ani impreuna cu sustinatorii sai, intr-un turneu national ce ajunge pe 9 mai la Hard Rock Cafe Bucuresti.

Incepand cu ora 21:00, personaje binecunoscute, precum „Violeta”, „Gasca de la bloc”, „Mona”, „Ana are mere”, „Maniac” sau „Blonda din blocul meu” vor prinde viata, recreate de vocea inconfundabila a lui Zoltan Andras, sustinuta de chitara magica a lui Emil Viciu, de tobele lui Gabi Dragan, basul lui Vlady Sateanu si clapele lui Mircea Horvath.
Este timpul regasirii si al intrebarilor. „Tara de vrea prost”, „Prostia la putere”, „La televizor” sau „Sprit de vara” isi pastreaza actualitatea dupa ani? Daca da, inseamna ca societatea romaneasca are nevoie de acesti „lautari de oras” (cum s-au autodefinit la infiintarea trupei), care incomodeaza, dar bucura sufletele.

In Anul Douazeci, Sarmalele Reci au mai multe lucruri de spus ca niciodata.
Biletele se gasesc online pe www.iabilet.ro si la Hard Rock Cafe la pretul de 40 de lei.


VINERI, 10 MAI, ora 21.00 – KARAOKE STAR

Vineri seara, Hard Rock Cafe iti da sansa de a te transforma din fan in superstar! Urca pe scena si arata-le prietenilor tai ca ai stofa de vedeta interpretand o piesa dintr-un impresionant repertoriu ce cuprinde trupe si artisti ca: The Beatles, AC/DC, Aerosmith, U2, Queen, Bon Jovi, Michael Jackson, Robbie Williams si multi altii.
Vei pleca nu doar cu o multime de fani, ci si cu premii.
Intrarea este libera. Rezervari la numarul 021 2066261.




SAMBATA, 11 MAI, ora 22.30 – Concert ANTRACT

Trupa Antract va sustine un concert sambata, 11 mai, de la ora 22.30, la Hard Rock Cafe. Va asteapta o seara speciala, cu piese mai vechi si mai noi ale trupei, dar si o interpretare originala a multor hituri internationale.
Antract a cantat pe cele scene mari din Romania in compania unor nume grele ale rockului precum Uriah Heep, Jetro Tull, Saxon, Paradise Lost, Metallica sau Helloween.

In 2012, trupa a lansat cel de-al 9-lea album si 3 noi videoclipuri: “Pentru tine nou”, “Lucid” si “Dezbraca-te de tine”. Piesa ”Pentru tine nou” a si castigat sectiunea pop-rock la Romania Top Hits Music Awards in 2011.
In prezent trupa este formata din: Paul Radu – voce, Bobita Catusanu – bass, lider, Ilie Manole Vlad – chitara, Fernando Draganici – clape si Razvan Gorcinski – tobe.
Pretul unui bilet la concert este de 25 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod