Paste cu ciuperci, roşii şi cimbru


Dacă ţi-e poftă de paste delicioase dar nu vrei să stai prea mult în bucătărie, încearcă o reţetă simplă, cu ciuperci. Iată cum să o prepari:
Dacă ţi-e poftă de paste delicioase dar nu vrei să stai prea mult în bucătărie, încearcă o reţetă simplă, cu ciuperci. Iată cum să o prepari:

Ingrediente:

300 grame de paste,
500 grame de ciuperci,
400 grame de roşii (proaspete sau din conservă),
sare,
piper,
usturoi,
cimbru.

Mod de preparare:

Pastele se fierb la foc mic, conform indicaţiilor de pe ambalaj.
Se călesc ciupercile cu o lingură de ulei de măsline şi 3-4 căţei de usturoi tocaţi mărunt.
Se adaugă apoi roşiile tăiate cuburi şi se lasă la foc mic 15 minute.
Când sunt fierte, pastele se scurg şi se trec prin jet de apă rece şi se pun în vasul de servire.
Deasupra punem sosul de roşii şi ciuperci, asezonat cu sare, piper şi cimbru.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • tanita pe 8 Mai 2013, 14:16
    paste reci....

    in general pastele dupa ce se fierb se dau printr un jet de apa rece caci altfel raman naclaioase... oricum pastele cu ciupercile le mai lasi cateva minute pe foc... asta ca fapt divers pentru orice gospodina incepatoare

    0
    2

  • eu pe 8 Mai 2013, 09:23
    Paste

    Exact. Se vede ca aici scriu retete cine stie ce amatori. Pastele nu se trec prin jet de apa, doar se strecoara, altfel mananci paste reci.

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod