Beyonce, însărcinată din nou?

7 Mai 2013
Cântăreaţa este din nou însărcinată, afirmă jurnaliştii de la site-ul mediatakeout.com, care citează o sursă din anturajul vedetei americane.
Beyonce şi soţul ei, rapperul Jay-Z, se pregătesc să devină părinţi pentru a doua oară, iar informaţia a fost confirmată de un angajat al cântăreţei.

Aceeaşi persoană susţine că Beyonce este însărcinată în două luni şi că artista americană permite doar publicarea acelor fotografii "care nu îi arată stomacul", întrucât doreşte să facă ea însăşi anunţul oficial atunci când sarcina va depăşi etapa primului trimestru, relatează agenția Mediafax.

Potrivit aceleiaşi surse, Beyonce va face acel anunţ luna viitoare, la gala BET Awards 2013.

Într-un interviu acordat de curând pentru ABC News, artista americană a declarat că îşi doreşte mai mulţi copii.

Beyonce Knowles a devenit celebră la sfârşitul anilor '90 în calitate de membră a trupei Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. Beyonce este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 16 astfel de trofee - trei ca membră a grupului Destiny's Child şi alte 13 în calitate de artistă solo. De asemenea, Beyonce a jucat în filme precum "Dreamgirls" (2006) şi "Cadillac Records" (2008).

Beyonce şi Jay-Z s-au cunoscut în 2002, atunci când au înregistrat împreună piesa "Cray In Love", pentru primul album solo al cântăreţei americane, "Dangerously in Love". Cei doi artişti s-au căsătorit în secret pe 4 aprilie 2008 la New York. Fiica lor, Blue Ivy, s-a născut pe 7 ianuarie 2012.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod