Iurie Darie, internat de urgenţă la spital

Iurie Darie a fost internat de urgenţă la spital, joi dimineaţă, de soţia sa, Anca Pandrea. Actorul s-a simţit rău, încă de la prima oră a dimineţii.

Iurie Darie a fost internat de urgenţă la spital, joi dimineaţă, de soţia sa, Anca Pandrea. Actorul s-a simţit rău, încă de la prima oră a dimineţii.

"S-a simţit rău. Nu ştim ce are… Profesorul Georgescu îi face nişte analize şi abia după aceea putem vorbi de un diagnostic", a declarat Anca Pandrea, pentru cotidianul Libertatea.

"S-a simţit rău. Nu ştim ce are. Profesorul Georgescu îi face nişte analize şi abia după aceea putem vorbi de un diagnostic. Nu prea bea lichide, i-am văzut pielicica deshidratată şi am zis să-l aduc la spital să i se facă o serie de analize.

I s-a luat sânge şi acum doarme. Nu plec de aici fără Iura al meu, aştept să se trezească să îi dau să pape. Eu în fiecare dimineaţă îi dau polen, sucuri naturale făcute în casă, dar de la un timp nu vrea să le mai bea. Acum 5-6 ani a avut un anevrism de aortă abdominală, singurele restricţii sunt sarea, grăsimile şi trebuie să bea foarte multe lichide pentru oxigenarea creierului", a declarat Anca Pandrea pentru ziarul Cancan.

Medicii îi fac mai multe investigaţii, pentru a vedea ce a păţit.

"Am aflat că maestrul este internat la Bagdasar Arsenie, din păcate nu mai poate merge, iar doctorul Georgescu îi va face o puncţie la creier să îi scoată nişte lichid, şi în funcţie de rezultatul analizelor îl va opera pe creier sau nu", a declarat Marius Marinescu, prieten cu Iurie Darie, pentru România TV.

În aprilie 2011, Iurie Darie a fost dus de urgenţă, de o echipă SMURD, la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce şi-a pierdut cunoştinţa pe stradă.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Mai 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod