Iron Maiden se reîntorc la Bucureşti. Când vor susţine concertul?

Una dintre cele mai populare formaţii heavy metal din ultimii 30 de ani pe întreg mapamondul, formația britanică va susţine un nou concert în Capitală.
Cel mai probabil pe 30 iulie, faimoasa trupă heavy metal se va opri pe scena din Bucureşti pentru un concert memorabil pentru fanii rockului. În urmă cu câteva zile, trupa a început un nou turneu mondial, ”The Book of Souls World Tour 2016” care va cuprinde peste 60 de concerte pe cinci continente, scrie iconcert.ro

The Book of Souls World Tour a început pe 24 februarie 2016 cu un show în Statele Unite ale Americii. Turneul va continua cu alte concerte pe teritoriul Amercii de Nord, urmat de concerte în America de Sud şi apoi o întoarcere în America de Nord, pentru alte oraşe din America şi Canada.
După 20 aprilie britanicii vor zbura către Asia, pentru concerte în Japonia şi China, urmate de show-uri în Noua Zeelandă şi Australia. După două concerte în Africa de Sud, la sfârşitul lunii mai, Iron Maiden încep turneul european care va dura peste 2 luni de zile.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod