Yoko Ono spune că nu a provocat separarea formației Beatles

Văduva lui John Lennon a dat răspuns din nou la o întrebare care i se pune în mod frecvent, reiterând că nu ea a provocat separarea membrilor formației Beatles, informează agenția France Presse, citată de Agerpres.
Cântăreața născută în Japonia s-a întors la cariera sa inițială lucrând la revista americană specializată în viața celebrităților 'US Weekly'.

Într-un articol intitulat '25 lucruri pe care nu le știți despre mine", al 24-lea răspuns a fost: "Nu am avut nimic de a face cu separarea Beatles. Și cred ca Paul (McCartney) este un tip de treabă".

Motivele pentru care gruparea din Liverpool s-a divizat în 1970 au fost mult timp subiect de controversă între fani și istorici, unii afirmând că prezența constantă a lui Yoko Ono în studioul de înregistrari a crescut tensiunile dintre cei patru membri ai grupului, notează Agerpres.

John Lennon și Yoko Ono s-au întâlnit în 1966, iar ulterior au devenit iubiți și asociați în domeniul artei muzicale.

Yoko Ono a mai spus în acest articol că John Lennon, care a fost asasinat de un dezechilibrat mintal la New York în 1980, îi lipsește în fiecare zi.

Printre alte elemente dezvăluite într-un interviu, Yoko Ono a declarat că nu a băut nici o picătură de alcool din anii 1950 și că în cazul în care s-ar reîncarna ca animal, ea ar alege să fie o vrabie.

Yoko Ono a lansat săptămâna trecută un album de remixuri intitulat 'Yes, I'm a Witch Too'.
Printre artiștii care au contribuit la acest album figurează Moby și fiul său, Sean Lennon, notează AFP.


Foto: Hepta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod