Încă 1.000 de bilete pentru David Guetta la preţ promoţional

de Nicoleta Tarantus, 22 Septembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Încă 1.000 de bilete pentru David Guetta la preţ promoţional
După epuizarea primelor 1.000 de bilete, la preţ promoţional, pentru concertul lui David Guetta din 15 octombrie din Bucureşti, organizatorii au decis să ofere încă 1.000 de bilete la preţul special de 95 de lei.

Astfel, cei care încă nu au ajuns în reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange şi Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti) sau nu au accesat site-ul www.eventim.ro mai au o şansă să îl vadă pe Guetta plătind un preţ preferenţial.
Totodată, până la biletul cu numărul 5.000, preţul este de 110 de lei. După epuizarea celor 5.000 de bilete, tichetele cumpărate în avans până în ziua evenimentului vor costa 120 de lei, iar la intrare se va plăti 135 de lei.


Organizatorii au scos la vânzare şi bilete VIP, în număr limitat. Posesorii biletului GOLD VIP, în valoare de 300 RON, pot savura evenimentul din locaţia special amenajată lângă scenă, în compania unor băuturi speciale, iar cei care achiziţionează biletul SILVER VIP, în valoare de 160 lei, vor avea un loc asigurat în galeria de vizavi de scenă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod