Harry Potter se drogheaza?

de Nicoleta Tarantus, 14 Noiembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Harry Potter se drogheaza?

Actorul britanic Daniel Radcliffe, care il interpreteaza pe Harry Potter in seria omonima de succes, a devenit subiect de scandal in presa britanica, unde a aparut o fotografie in care acesta pare ca fumeaza marijuana la o petrecere, potrivit dailymirror.co.uk.

Potrivit unui articol din tabloidul britanic, Daniel Radcliffe ar fi fumat o tigara cu marijuana la o petrecere care a avut loc la Londra.

O sursa prezenta la petrecere a povestit cum actorul si-a aprins o astfel de tigara, a spus celor prezenti ca "ii place iarba" si s-a lasat murdarit pe fata cu cerneala dintr-un stilou, parand ca nu constientizeaza ce se intampla.

Purtatorul de cuvant al actorului a negat afirmatiile aparute in ziar, precizand ca "Daniel fumeaza ocazional tigari rulate, dar cu tutun obisnuit".

Reprezentantul actorului a mai declarat ca vor fi luate "masurile necesare" vizavi de aceste afirmatii aparute in Dailymirror.


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cati pe 16 Nov 2009, 22:36
    ce prostie...

    frate, ce frustrati...80% din tineri si nu ma refer la aia si somalia ci america si chiar si romania, fumeaza..ce asa mare tam tam?e un lucru care il faci la adolescenta, toti il fac, macar incearca. daca e artist asta inseamna ca nu trebuie sa fie om? aveti lipsa de subiecte..

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod