(P)Triple Active Jour: Solutia ta pentru un ten frumos

O piele ferma si sanatoasa contribuie mai mult la frumusetea unei femei decat orice tehnica de machiaj.
O piele ferma si sanatoasa contribuie mai mult la frumusetea unei femei decat orice tehnica de machiaj. Problemele tenului survin in timp, in urma multitudinii de factori nocivi de care ne lovim la fiecare pas: poluare, stres, conditiile climatice, radiatii ultraviolete, alimentatie si hidratare necorespunzatoare si bineinteles inaintarea in varsta. Frumusetea are nevoie de ajutor iar ingrijirea continua e singura modalitate prin care ne putem ajuta tenul sa faca fata ”inamicilor”.

Secretul unui ten frumos e hidratarea corecta si continua


Hidratarea adecvata a tenului se poate observa cu usurinta: pielea are un nivel mare de elasticitate, ridurile fine dispar iar stratul extern al pielii devine neted. Obtii astfel un ten pe care iti doresti sa il expui cat mai des in loc sa il ascunzi sub straturi de fond de ten si pudra.


Hidratarea corecta a corpului contribuie si la hidratarea pielii tale insa nu in masura in care sa contracareze efectele nocive ale factorilor externi (umiditate scazuta, vant puternic, temperaturi excesive, soare puternic) sau intrinseci (varsta, afectiuni dermatologice, probleme hormonale stc.). Pielea deshidratata inceteaza in timp sa mai functioneze adecvat ca bariera impotriva factorilor nocivi ceea ce inseamna nu doar ca pielea e mult mai expusa ci si ca e mult mai dificil ca aceasta sa pastreze apa si alte substante de care are nevoie.

Triple Active Jour pentru tenul tau


In aceste conditii e important sa faci din ingrijirea corecta a pielii tale o prioritate iar industria frumusetii e aici sa te ajute sa ai un ten demn de covorul rosu. Pentru a raspunde nevoilor tale, laboratoarele L’Oreal Paris au creat Triple Active Jour, o crema hidratanta pentru utilizare zilnica potrivita tuturor tipurile de ten.


Triple Active Jour poate reda stralucirea tenului tau crescand retentia de apa atat in straturile superficiale ale pielii cat si in cele profunde. In plus, substantele active pe care le contine stimuleaza continutul de glicozaminoglicani la nivelul pielii. Poate ca numele nu spune prea mult insa aceste mici molecule minune ale pielii pot inmagazina apa provenita din interiorul organismului astfel incat hidratarea interna se va vedea mult mai bine pe pielea ta.

Inovatia laboratoarelor L’Oreal se adreseaza si tenului gras si acneic. Contrar a ceea ce se crede, tenul gras poate fi si el deshidratat. Productia excesiva de sebum ce nu are atributele unei compozitii normale poate fi un semn ca functia de bariera a pielii e deficitare astfel incat tenul este predispus la deshidratare.
Cand vine vorba de tenul acneic problema deshidratarii e si mai pregnanta. Produsele antiacneice determina deshidratarea excesiva a pielii, prin urmare utilizarea unei creme hidratante devine o necesitate.

Triple Action Jour a fost creata pentru a raspunde nevoilor tenului tau:


  • Reface bariera de protectie a pielii datorita formulei pe baza de ceramide.
  • Hidrateaza pielea in profunzime si te ajuta sa retii aceasta hidratare pentru cat mai mult timp.
  • Substantele anti-iritante si anti-oxidante (vitamina C, E etc.) confera ingrijirea potrivita tenului sensibil astfel incat pielea ta va fi supla si stralucitoare.
  • Incorporarea unui filtru UV te protejeaza impotriva razelor nocive ale soarelui si impotriva radicalilor liberi sprijinindu-te in lupta impotriva ridurilor.

Triple Active Jour se contureaza a fi solutia ideala pentru un ten suplu si frumos devenind un ajutor nelipsit al fiecarei femei. Intr-un singur gest Triple Active Jour iti ofera trei actiuni vitale pentru frumusetea ta: hidrateaza, protejeaza si ilumineaza.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod