Fergie - castigatoare la MTV Awards Japonia

Facebook Twitter Comenteaza
Fergie - castigatoare la MTV Awards Japonia

Weekend-ul trecut, Fergie s-a aflat in Japonia pentru a participa la MTV Video Awards din Tara Soarelui Rasare. Aceasta a cantat live doua piese, spre deliciul celor prezenti. "Big Girls Don’t Cry" s-a bucurat de aprecierea publicului, iar la final, rapper-ul Nelly i s-a alaturat pe scena pentru duetul "Party People".

Premiile au fost decernate sambata, 31 mai, la Saitama Super Arena, iar printre castigatori s-au mai numarat Mariah Carey (Video Vanguard Award), Ne-Yo (Best Male Video) si Avril Lavigne (Best Pop Video - Girlfriend).

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • real4real pe 16 Sep 2009, 12:37
    Hello

    Eu sunt contactarea dumneavoastra cu ajutorul traducator Google. Pot să scriu în limba engleză, dacă vă vorbesc limba engleză. Bună ziua dragi, Vârsta, rasa, distanţa şi de stare civilă sunt factori care nu se scrie. I am 23 ani tineri. Am nevoie de cineva sa ma trateze ca pe un sunet lady.You ca un om din visele mele pe profilul dvs, astăzi şi sună bine, aşa că am contactat tu pentru relaţii. Eu am preferinţele mele, şi nu cred că este necesar pentru dragoste să fie separate de vârstă. Toate femeile au un om de visul lui. Ne pare rau profilul meu nu este suficient, dar vă va spune mai multe despre mine şi fotografiile mele, dacă aţi găsit timp pentru a scrie-mi prin e-mail (blessingsimon123@yahoo.com) grijă să ştiu. Cu respect inima dulce Blessing. Vă rugăm să vă asiguraţi că scrie direct la cutia mea poştală.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod