GSK la a doua editie a programului dedicat absolventilor

Facebook Twitter Comenteaza
Fabrica GlaxoSmithKline din Brasov - Europharm a lansat cea de-a doua editie a programului "Porneste la drum cu GSK". Acesta se adreseaza proaspat-absolventilor de la facultatile cu profil Farmacie, Chimie, Protectia Mediului si Stiinte Economice, care au sansa sa fie selectati pentru un an de traineeship la fabrica GSK.

Programul de traineeship "Porneste la drum cu GSK" a debutat in 2007, in calitate de program national de recrutare si dezvoltare, derulat de fabrica GSK in Romania.
Anul acesta are doua componente: seminarii si cursuri practice de trei zile si un program de un an de traineeship.

In urma unui proces de selectie, desfasurat in doua etape, in iunie si in septembrie, 30 de tineri vor fi alesi pentru a participa la trei zile de cursuri intensive. Seminariile si aplicatiile practice din aceasta etapa sunt sustinute de profesionisti din GSK si abordeaza diverse teme: leadership, managementul proiectelor sau planificarea carierei.

Anul de traineeship, la care participa absolventii selectati dupa prima etapa de trei zile, include o luna de pregatire in toate departamentele fabricii de la Brasov, urmata de unsprezece luni de activitate in aria pentru care tinerii au fost selectati.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod