N.O.M. spun "prezent" la concertul Skyforger

Facebook Twitter Comenteaza
Formatia N.O.M. si-a anuntat participarea la concertul sustinut de trupa Skyforger, si nu in calitate de spectatori, ci ca grup care va canta in cadrul acestui show. Skyforger va sustine, pe data de 4 iulie 2008, primul concert in Romania, la Cluj-Napoca, pe scena din Irish & Music Pub, avandu-i invitati pe cei de la Psycho Symphony.

N.O.M. a pornit la drum in 2002, in Sighetul Marmatiei, sub titulatura "New Order of Messiah" - o formatie care includea si un instrument cel putin interesant pentru acest gen muzical: flautul.
Odata ce trupa a decis sa renunte la flaut, piesele vechi au fost prelucrate intr-un stil mai dur, mai agresiv, bazandu-se pe un alt sound, cu teme si mesaje concrete.

Astfel, numele trupei "New Order of Messiah" s-a schimbat in "Non Orchestra Machine", gasind astfel imaginea si stilul potrivit, versurile lui George Bacovia fiind inlocuite cu versuri proprii, tematica acestora fiind viata suprarealista imaginara. N.O.M. abordeaza un stil pe care ei il numesc "math core" ("core matematic").

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod