Esca i-a cerut o gumă de mestecat soţului. Vezi replica lui!

de Daniel Dumitrescu, 28 Septembrie 2012

Prezentatoarea principalului jurnal de ştiri de la PRO TV a povestit o întâmplare amuzantă în care a fost implicat şi soţul ei.
"Mă urc într-o seară în maşină şi îl rog pe soţul meu să-mi dea o gumă de mestecat, din aceea pe care o are mereu prin torpedou. Dar, surpriză, îmi dă o alta de care nu mai auzisem. Întreb: 'De ce îmi dai din asta? E mai bună?'. 'Ça change' (e altfel, mai schimbăm...), îmi răspunde scurt şi cuprinzător. Habar n-am de ce în acel moment replica mi s-a părut genială", a mărturisit Andreea Esca într-un editorial publicat în noul număr al revistei The ONE.

Replica soţului ei a determinat-o să scrie despre acest lucru, despre cât de importantă este schimbarea în viaţa oamenilor.
"Parcă era un răspuns la toate întrebările esenţiale ale omenirii. Am ştiut că vreau să scriu despre asta. Pentru că este replica valabilă în orice situaţie. Îţi place mai mult unde lucrezi acum, îmi mai întreb din când în când colegii? E altceva, îmi răspund. E mai mişto amanta decât nevasta? E altfel, zice Robert. Sunt mai frumoşi pantofii ăştia faţă de ăia pe care tocmai ţi i-ai cumpărat săptămâna trecută? Sunt diferiţi, spune Alexandra. Ţi-a plăcut mai mult filmul ăsta? E alt gen, decide Cristian", a mai scris Andreea Esca.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod