Elton John: "Am consumat la fel de multă cocaină ca Whitney, e un miracol că n-am murit"

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
Cântăreţul mărturiseşte că renunţarea la dependenţa de stupefiante şi alcool a fost cea mai mare realizare a vieţii. "Am consumat la fel de multă cocaină ca Whitney, este un miracol că nu am murit", a mărturisit Elton John.
Cântăreţul mărturiseşte că renunţarea la dependenţa de stupefiante şi alcool a fost cea mai mare realizare a vieţii. "Am consumat la fel de multă cocaină ca Whitney, este un miracol că nu am murit", a mărturisit Elton John.

Starul, care a împlinit recent 65 de ani, spune că dacă nu ar fi reuşit să-şi învingă dependenţa de droguri, cu siguranţă ar fi sfârşit la fel ca Whitney Houston, cântăreaţa americană care a decedat în urmă cu şase săptămâni, la doar 48 de ani.

"Probabil că aş fi fost mort demult.
Nu am vrut să sfârşesc precum Whitney şi aş fi putut cu uşurinţă să sfârşesc aşa. Este un miracol că nu s-a întâmplat asta, pentru că sunt sigur că am consumat la fel de multă cocaină ca ea"
, a dezvăluit cântăreţul şi compozitorul britanic, care a vândut peste 250 de milioane de discuri în întreaga lume.

Afirmaţiile lui Elton John survin la doar şase săptămâni de la decesul prietenei sale, Whitney Houston, care a fost găsită moartă în baia unei camere de hotel.
Un raport preliminar al legiştilor, prezentat săptămâna trecută, arăta că problemele cardiace şi cocaina ingerată au contribuit la moartea prin înec a fostei vedete americane.
Legiştii au susţinut atunci că Whitney Houston era "un consumator obişnuit" de cocaină.

Nu este pentru prima dată când Elton John, căsătorit cu David Furnish din 2005, vorbeşte deschis despre dependenţa sa de alcool şi droguri. El s-a descris în repetate rânduri drept "o harababură" şi susţine că "cea mai mare realizare a vieţii" a fost faptul că a reuşit, în 1990, să-şi învingă dependenţa de alcool şi droguri, relatează agenţia Mediafax.

"Dacă nu aş fi reuşit, nu aş fi fost persoana care sunt astăzi.
Nu l-aş avea pe Zachary (n.r. - fiul său de un an), nu l-aş avea pe David, nu aş avea nimic"
, a mai spus Elton John.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod