Ellie White, elegantă într-o rochie Mirela Stelea pe covorul roşu

19 Septembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Ellie White, elegantă într-o rochie Mirela Stelea pe covorul roşu
Ellie White a punctat o apariţie elegantă pe covorul roşu al premiilor Romanian Music Awards de la Braşov, artista purtând o rochie semnată de designerul Mirela Stelea.

Ellie White şi Mirela Stelea, soţia fotbalistului Bogdan Stelea, se află la prima lor colaborare, iar artista se arată foarte încântată de rezultat.
“Mirela mi-a spus din primul moment că mi-ar sta bine într-o rochie roşie şi sexy, care să îmi pună corpul în evidenţă. Am fost foarte încântată de rezultat, rochia aceasta din şifon roşu, cumpărat din Dubai, fiind perfectă pentru covorul roşu”, declară Ellie White.

“Am remarcat-o pe Mirela Stelea odată cu lansarea colecţiei Cruise şi am intuit de atunci că face rochii care sunt pe stilul meu. Rochia a fost creată în doar trei zile, iar Mirela mi-a recomandat să o îmbrac fără bijuterii, accesorizată doar cu pantofi peep-toe Christian Louboutin. Cu siguranţă, voi colabora cu Mirela Stelea şi pentru alte evenimente”, mai spune Ellie.

Pentru Ellie White, apariţia de la Romanian Music Awards a fost prima la un eveniment de mare amploare după lansarea carierei solo. Artista a fost nominalizată la premiul Best New Act şi a urcat pe scenă pentru a cânta noul ei hit, “Power of Love”.

“A fost o seară foarte frumoasă şi ţin să le mulţumesc organizatorilor că mi-au dat şansa să cânt noua mea piesă, în faţa publicului braşovean. A fost un moment memorabil şi a reprezentat prima mea prezenţă la premii în formulă solo”, mai declară Ellie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod