Feng Shui - 10 elemente din casa ta care îţi aduc bani în buzunar

Vrei să atragi bogăţia asupra ta? Elementele Feng Shui te ajută să ai de partea ta energia pozitivă care îţi aduce bani, prosperitate şi oportunitate în plan financiar. Iată ce trebuie să faci pentru ca fluxul de energie să-ţi fie favorabil:
Vrei să atragi bogăţia asupra ta? Elementele Feng Shui te ajută să ai de partea ta energia pozitivă care îţi aduce bani, prosperitate şi oportunitate în plan financiar. Iată ce trebuie să faci pentru ca fluxul de energie să-ţi fie favorabil:

Colţurile de sud-est ale camerelor tale reprezintă  zona banilor şi a abundenţei.

Apa curgătoare

O fântână cu apă cugătoare stimulează circulaţia energiilor pozitive, dar şi circulaţia banilor, care vor intra şi în viaţa ta.

Clopoţeii de vânt

Clopoţeii de vânt şi-au câştigat popularitatea în întreaga lume tocmai datorită tradiţiei feng shui. Aceştia alungă energiile negative şi intenţiile rele ale oamenilor, dacă sunt plasaţi în afara locuinţei.
Dacă stai la bloc, poţi aşeza clopoţeii pe balcon. Pe lângă purificarea energiei, clopoţeii din metal aduc banii şi bogăţia, mai ales dacă sunt plasaţi în dreptul unui colţ al bogăţiei din casa ta. Nu uita să suni din ei din când în când, pentru a activa energia care stimulează acumularea de bani.

Bănuţi chinezeşti

Bănuţii chinezeşti sunt simbolul feng shui pentru prosperitate. Aşază în dreptul uşii de intrare în locuinţă nouă sau şase bănuţi legaţi cu fundă roşie. Pentru uşile interioare foloseşte un număr mai mic de bănuţi.

Puşculiţa violet

Violetul este culoarea bogăţiei şi a prosperităţii în tradiţia feng shui. Foloseşte o puşculiţă violet în care să-ţi strângi măruntul. Înainte de a strânge orice fel de ban, pune în puşculiţă nouă monede aurii sau nouă monede noi, care strălucesc şi imaginează-ţi că ai sădit seminţe care vor germina şi care îţi vor creşte avuţia de la o zi la alta.

Bijuteriile în colţul bogăţiei

Păstrează-ţi bijuteriile, în special cele din aur şi cele care au pietere preţioase, în mod deosebit ametist, în colţul prosperităţii, cel sud-estic, al dormitorului tău. Vor atrage luxul şi abundenţa asupra casei tale.


Bambusul norocos

Bambusul este cel care îţi aduce noroc în plan financiar şi nu numai. Un fir de bambus într-o vază violet, care are gura mai strâmtă decât baza îţi asigură energia benefică în ceea ce priveşte starea ta materială.

Fructiera plină

Fructele şi grânele reprezintă abundenţa şi bogăţia în tradiţia feng shui. În bucătărie, în colţul sud-estic, aşază o fructieră violet sau aurie pe care să o umpli cu struguri negri, bananne şi în general multe fructe. Nu lăsa niciodată fructiera să se golească! Şi foarte important, nu folosi fructe artificiale!

Ghinde

Ghindele sunt de asemenea un puternic element feng shui care simbolizează creşterea şi potenţialul uriaş. Imaginează-ţi numai cum dintr-o ghindă atât de mică poate creşte un stejar uriaş! Adună trei, nouă sau 18 ghinde şi pune-le în zona de prosperitate feng shui a casei tale.

Broasca norocoasă

Pune o broască norocoasă, un simbol feng shui menit să atragă banii, cu faţa spre uşa de la intrare, la un unghi de 45 de grade. Va aduce banii şi prosperitatea în calea ta.


Peştii Koi

Peştii Koi reprezintă un alt element feng shui menit să stimuleze energiile benefice care îţi aduc bani şi prosperitate. Aşază la intrarea în casa ta un tablou sau o imagine cu peşti Koi care par să înoate spre interiorul locuinţei. Dacă sunt îndreptaţi spre exterior, semnifică îndepărtarea oportunităţilor şi a banilor din viaţa ta.
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Wil pe 4 Feb 2018, 18:42
    Atentie

    In realitate este AUTOSUGESTIE si MEDITATIE (10min zilnic) si de aici vine si termenul: Atentie ce iti doresti ca se poate intimpla... dar desigur ci MIE PERSONAL mi s-au intimplat in la bani nu am testat pina acum, deci in mare parte functioneaza. Cind incep meditatie cu influenta la bani o sa revin cu un mesaj.

    0
    0

  • Andrei pe 22 Iun 2016, 19:54
    Da

    Faceti toate astea si nu va mai trebui sa faceti nimic altceva. Chiar merge! Eu nu am facut asta si nici acum nu m-am imbogatit. :))

    1
    0

  • mihaela pe 7 Dec 2014, 21:26
    e bine sa ai un put în miniatura în casa dar fără apa

    E bine sa ai un put în miniatura în casa dar fără apa

    0
    0

  • Lucia pe 29 Ian 2014, 02:15
    feng shui

    toate functioneaza in masura in care tii cont de amplasarea acestor obiecte, de numarul tau norocos si coltul norocos al casei tale in functie de zodia chinezeasca in care te-ai nascut si in functie de anul in care te afli. Obiectele trebuie curatate ( nu cu apa si sapun, lol, dar cu apa si sare marina). Obiectele trebuie orientate catre centrul casei, nu spre usa (cu exceptia obiectelor protectoare: cainii Fu, Chi Lin cristale etc) Ma aflu in China de aproape 4 ani si am cumulat multe informatii despre arta feng shui. Nu uitati sa debarasati casa de obiecte rupte, deteriorate sau pe care nu le mai folositi. Mult Noroc sa fie!

    3
    0

  • nico pe 12 Nov 2013, 15:31
    functioneaza

    eu am obiecte deastea prin casa si nu mi se prea intampla sa raman fara bani.intotdeauna se gaseste o suma mica sa vina de undeva cand raman fara.daca va asteptati sa vina /teancuri/ atunci asteptati....mult si bine...aduc noroc...nu castigul de la 6/49!!!!!!!!!

    5
    0

  • cosminuta84 pe 21 Oct 2011, 00:05
    aducatoare de noroc..

    eu am un cosar, un trifoi,o iconita,o rata,un buda,un elefant-cu trompa ridicata,cornul bogatiei care corespunde cu Fructiera plină ...si poate daca mi-as aminti...cred ca pri cine stie ce cutiute uitate mai gasesc ceva ceva aducator de noroc...aa..daa...mai am si o potcoava..

    0
    0

  • The_Black_Cat pe 20 Sep 2011, 13:30
    Aiurea

    Toate chestiile acestea se bazeaza pe puterea sugestiei.Functioneaza pe aceleasi principii ca si efectul Placebo.

    10
    3

  • onutta21 pe 20 Sep 2011, 11:22
    ***

    am si eu o broasca de aia norocoasa feng shui dar sincer nu stiam ca treb sa o pun cu gura spre usa ,o sa o pun sa vedem cu vin teancuriel de bani peste noi :))

    11
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod