Mama Andei Adam a venit special din America pentru a o susţine la Brasov!

19 Septembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Mama Andei Adam a venit special din America pentru a o susţine la Brasov!
Anda Adam a fost susţinută la Romanian Music Awards de mama ei, sosită direct din America pentru acest eveniment. Prezenţa ei i-a generat cântăretei mari emoţii atunci când a urcat pe scena din Piaţa Sfatului.

Mai mult, la Braşov a fost prezent şi iubitul ei, Victor Slav, care a urmărit întregul show, din culise, alături de viitoarea lui soacră.  Deşi a fost copleşită de emoţii, Anda Adam a oferit unul din cele mai bune show-uri din cadrul Romanian Music Awards.
Îndragita cântăreaţă a lansat noua ei piesă, “Like a Panda Bear”, ocazie cu care a dansat pintre sute de baloane imprimate cu ochi de urs panda.

Gestul solistei a fost primit de public cu entuziasm, spectatorii dansând în sincron cu solista şi cu dansatorii ei pe ritmurile noii piese. Anda a pus în scenă un show cu jongleuri, clovni, scamatori, acrobaţi, care au creat o atmosferă specială de aniversare.  Şi-a făcut apariţia într-un balon imens incolor, cu diametrul de doi metri, pentru ca spre sfârşitul piesei să elibereze sute de baloane imprimate cu ochi de urs panda care au plutit deasupra spectatorilor.


Anda a reapărut ulterior pe scenă pentru a înmâna premiul la categoria “Best Rock”. Artista a urcat pe scenă cu un iepuras viu în braţe pe care l-a luat din pălăria scamatorului, apariţie care a uimit publicul.

“A fost foarte frumos la Braşov. M-am simţit minunat alături de zecile de mii de spectatori şi am ţinut ca la o asemenea ocazie să am alături cei mai importanţi oameni din viaţa mea.
Mi-au fost alături mama mea, sosită special din America, şi iubitul meu, Victor Slav”.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod