Electro-live cu Goldfrapp la Beck'Sperience

Facebook Twitter Comenteaza
Electro-live cu Goldfrapp la Beck'Sperience

Fanii electro si rock alternative sunt asteptati joi, 5 iunie, incepand cu ora 20.00, la Sala Polivalenta, pentru un maraton de ritmuri, sunete si proiectii vizuale inovatoare, in cadrul Beck'Sperience. Primul festival cross-over indoor din Romania, Beck'Sperience ii va aduce pe aceeasi scena pe Goldfrapp, Stereo MC's, Vive la Fete, Kraak & Smaak, Addictive TV si Suie Paparude.

Goldfrapp vine pentru prima data in Romania, in cadrul turneului de promovare a celui de-al cincilea album din cariera, "Seventh Tree".


Tot originar din Marea Britanie, dar la a doua vizita in Bucuresti, este grupul Stereo MC's, care a promis un show plin de energie in cadrul Beck'Sperience si, in premiera, cateva piese de pe noul album al grupului, "Dubble Bubble".

Membrii trupei belgiene electro-pop Vive La Fete - Els Pynoo si Danny Momments (fost membru dEUS)- s-au declarat deosebit de incantati de prima lor vizita in Romania: "Abia asteptam sa vedem 'Micul Paris' al Europei de Est! Ne place foarte mult sa calatorim si sa cunoastem oameni noi, iar despre Romania am auzit o multime de lucruri bune!"

Si membrii Kraak & Smaak au marturisit ca sunt nerabdatori sa ajunga la Bucuresti: "Va fi primul nostru concert in Romania, suntem foarte entuziasmati! Si, bineinteles, curiosi sa vedem reactia publicului - am lucrat la un show special!".
Olandezii de la Kraak & Smaak au sustinut pana acum peste 200 de show-uri live in toata lumea, au deschis concerte pentru Faithless si au realizat remix-uri pentru numerosi artisti de renume, printre care si Jamiroquai.

Unul din cele mai asteptate nume de pe afisul festivalului este grupul audio-vizual Addictive TV, responsabili de construirea mixerelor video si celebri in toata lumea pentru show-ul lor: "Este a doua oara pentru noi in Bucuresti, dar garantam ca pentru multi va fi o surpriza: va fi ceva ce nu ati mai vazut niciodata pana acum!".

Cei care vor sa nu rateze Beck'Sperience, dar nu au reusit inca sa-si cumpere bilet, il vor putea achizitiona in seara spectacolului, de la casa de bilete de la intrarea in Sala Polivalenta, la pretul de 65 lei.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod